Hivatalos: Fellaini hosszabbított

A Manchester United hivatalosan is megerõsíti, hogy életbe léptette a Marouane Fellaini szerzõdésében szereplõ opcionális hosszabbítási záradékot, egy évvel meghosszabbítva ezzel Old Traffordon tartózkodását.


Amikor a 2013-as, nyári átigazolási idõszak utolsó napján Manchesterbe szerzõdött az Evertontól, Marouane Fellaini négy éves szerzõdést írt alá a klubbal, amely opcionálisan plusz egy évet tartalmazott. Ezzel a lehetõségükkel a Vörös Ördögök pedig most éltek is, így legalább 2018 nyaráig az Álmok Színházában maradhat a belga középpályás.

 

 

A hórihorgas válogatott játékost nagyra tartja menedzsere, José Mourinho, és éppen kedden, a Hull City ellen 2-0-ra megnyert Ligakupa elõdöntõ elsõ mérkõzésén szerezte meg szezonbeli elsõ találatát, amellyel egy lépéssel közelebb kerültek hozzá a manchesteriek, hogy jövõ hónapban a Wembleyben léphessenek pályára a sorozat döntõjében.

 

A 29 éves Fellaini eddig egy alkalommal nyert trófeát a Manchester Uniteddel, tavaly az FA-kupát emelhette magasba a Crystal Palace elleni finálét követõen, úgy hogy az elõdöntõben volt csapata, az Everton hálóját vette be.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!