Anders 'Fatboy Slim' Lindegaard

A United legújabb játékosa diétázásba fogott.


A Manchester United új kapusa, Anders Lindegaard reméli, az új fitness rendszer segíteni fog neki és hozzájárul ahhoz, hogy bizonyítani tudja, lodikusan nézve õ a megfelelõ utódja a jelenlegi elsõ számû hálóõrnek, Edwin Van der Sarnak.

A 26 éves dán kapus tavaly novemberben írt alá a Manchester Unitedhez és röviddel Old Traffordra érkezése után szigorú diétára késztették.

"Az elsõ dolog, ami történt velem, mikor ide kerültem, hogy diétáznom kellett" - mondta Anders a dán Tipsbladet újságnak.

"Röviden, azt mondták nekem, túl kövér vagyok. Azt az utasítást kaptam, hogy ezentúl csak fehérjét, szénhidrátot és zöldségeket egyek."

 


Lindegaard - aki két FA kupa találkozón szerepelt, mióta az Aaalesunds csapatától az Old Traffordra költözött - kész meghozni a szükséges áldozatokat annak érdekében, hogy sorozatos szerepet kaphasson csapatánál.

"Vannak szabályok, amiket követned kell. Vagy ahogyan a menedzser mondja, ez megéri, hogy majd ha a karriered véget ér, ott lógjon a sok érem a nyakadban."

A kapus korábbi csapatának menedzsere, Kjetil Rekdal megvédte korábbi pártfogoltját a súlya miatt: "Nehéz megmondani, mit tett, miután távozott tõlünk. Talán megünnepelte új szerzõdését egy Carlsberggel és néhány remek étellel."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!