Luke Shaw boldog a Unitedben

Luke Shaw ügynöke eloszlatta az ügyfele távozásáról szóló pletykákat, mondván a védõ boldog a Manchester Unitedben.


A 21 éves balhátvéd csupán 13 alkalommal jutott szóhoz Jose Mourinho tavaly nyári érkezése óta és november 30-a óta nem szerepelt a United csapatában.

Több újság jelentése szerint a klub nyáron megválni készül Shaw-tól, azonban képviselõje, Jonathan Barnett elmondta, semmi alapja nincs az angol válogatott hátvéd távozásáról szóló pletykáknak.

"Boldog a Unitednél. A Vörös Ördögöket is boldogsággal tölti el, hogy csapatukban tudhatják õt, és tényleg nagyon boldog a Manchester United együttesében" - mondta Barnett a Sky Sports News HQ-nak.

Shaw 2014 júniusában 27 millió font ellenében érkezett a Southamptontól még Louis van Gaal regnálása alatt, azonban a holland szakember az Amerikai Egyesült Államokban rendezett felkészülési túrán kritizálta fizikai állapota miatt a fiatal védõt.

 

 

 


A United volt edzõje személyes fitness-program alá vetette a bekket, és végül 2014. szeptember 27-én egy West Ham elleni 2-1-es gyõztes mérkõzésen debütálhatott Shaw.

Luke az elmúlt szezonban kettõs lábcsont törést szenvedett a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája találkozón, mely miatt a 2015/16-os idény fennmaradó részét ki kellett hagynia.

Augusztusban ismét akcióközelbe került, és Mourinho csapatában a szezon elsõ öt Premier League mérkõzésen mindannyiszor játszott, azonban a posztért való harcban alulmaradt az olasz Matteo Darmiannal szemben.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!