Youngért kínai klub érdeklõdik

A kínai Super League-ben szereplõ Shandong Luneng szeretné leigazolni Ashley Youngot a Manchester Unitedtõl.


A Sky forrásai szerint a Shandongnak nem sürgeti a transzfert, ugyanis a kínai átigazolási ablak egy hónappal tovább tart nyitva.

Young - aki 2011-ben érkezett az Old Traffordra az Aston Villából - több mint két hónapja nem kezdett bajnoki mérkõzésen csapatában.

A Shandong jelenlegi menedzsere a Fulham korábbi fõnöke, Felix Magath és tavaly nyáron sikerült megszerezniük a Southampton csatárát, Graziano Pellét.

A Newcastle korábbi csatára, Papiss Cisse is a kínai klubban szerepel, akik a 16 csapatos liga 14. helyén állnak jelenleg.

 

 

 


Young öt és fél éve alatt a Unitedben eddig 151 alkalommal lépett pályára tétmérkõzésen, és ezek alatt 14 gólt szerzett.

Jose Mourinho érkezése óta az angol szélsõ nem számít alapembernek, a szezonban eddigi 10 szereplésébõl csak 5 alkalommal volt kezdõ.

Young szerzõdésébõl még másfél év van hátra, mely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható.

Mourinhot megkérdezték pénteki sajtótájékoztatóján Young lehetséges távozásáról, õ azonban nem tartja valószínûnek a transzfer létrejöttét. "Nem tudom, mert most hallottam errõl elõször, csupán a média által informálódtam errõl. Nem igazán adok hitelt ennek, egészen addig, ameddig Ashley oda nem jön és tárgyal velem ezzel kapcsolatban, amit nem tett meg."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!