Rooney: Büszke pillanat

A Manchester United csatára, Wayne Rooney elárulta, "büszke nap volt" a mai számára, miután a Stoke City elleni kései egyenlítõgóljával a klub történetének legeredményesebb játékosa lett.


A 31 éves válogatott játékos egy parádés szabadrúgással taszította le a trónról Sir Bobby Charltont a szombat délutáni Premier League bajnokin, azt követõen, hogy 2 hete már beérte a korábbi Aranylabdás legendát.

 

Rooney a MUTV-nek úgy nyilatkozott, megtiszteltetésnek érzi, hogy 250 gólt szerezhetett a Manchester United színeiben, ugyanakkor csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy a végig domináló Vörös Ördögök csak döntetlenre voltak képesek Stoke-on-Trentben.

 

"Ez nem csak a mai napról szól, a klub színeiben szerzett elsõ gólom óta nagyon nagy utat jártam be, és azóta készültem erre a mai napra" - kezdte.

 

 

"Büszke pillanat ez számomra, és hatalmas megtiszteltetés ezt a rekordot tartani, az eredmény miatt viszont kissé keserû a szám íze. Ez a rekord az egész karrieremet felöleli, és úgy érzem, még nagyon sok van bennem, de összességében ez egy hihetetlenül büszke pillanat számomra."

 

"Hogy õszinte legyek, most nem igazán szeretnék itt állni és magamról beszélni, de azt gondolom, hogy ez elvárható egy olyan játékostól, aki két rekordot is elvett Sir Bobby Charltontól a Manchester United játékosaként."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!