Rooney továbbra is elkötelezett a klub iránt

A Manchester United történetének legeredményesebb játékosa, Wayne Rooney a rekord beállítását követõen is elkötelezett maradt a klub iránt.


A 31 éves támadót egyre gyakrabban hozzák szóba egy esetleges Kínába való átigazolás kapcsán, õ azonban hajthatatlan azt illetõen, hogy nem megy sehova, amíg szerzõdés köti a Unitedhez.

 

Rooney drámai körülmények között vált a Vörös Ördögök legeredményesebb játékosává szombaton, amikor a Stoke City ellen egy 94. percben lõtt szabadrúgásgóllal szerezte meg 250. találatát a klub színeiben, és ezzel taszította le az ebben az összevetésben több mint 40 évig vezetõ Sir Bobby Charltont.

 

Emélekezes hétvégéjét egy újabb díjjal fejelte meg Rooney, miután az angol futballért tett szolgálataiért a Futball Szakírók Szövetségének életmûdíját vehette át vasárnap este.

 

Az eseményen a Sky Sports News HQ-nak nyilatkozva Rooney elmondta, boldog jelenlegi életével az Old Traffordon.

 

"Elkötelezett vagyok a klub iránt" - kezdte Rooney.

 

"Már rég óta tartozom a klub kötelékébe. A futball egy nagyon furcsa játék. Bármi megtörténhet, a dolgok pedig gyorsan változnak az ember körül, de én boldog vagyok a Manchester Unitednél."

 

"Természetesen, ahogy korábban is elmondtam, több mérkõzést akarok játszani."

 

"Egy jó és boldog helyen vagyok, személy szerint egy nagyon jó pillanatban, és emellett pedig még van egy több mint egy évig szóló szerzõdésem, amelyben egy plusz egy éves hosszabbítási opció is szerepel. Majd meglátjuk mi fog történni, és mi lesz majd azután."

 

 

Rooney kifejtette, mennyire nagy büszkeséggel tölti el, hogy megtörte a Manchester United eredményességi rekordját, a Stoke elleni góljának pillanata óta pedig megszámolhatatlanul sok üzentet kap.

 

"Ez egy hihetetlen nagy eredmény" - tette hozzá.

 

"És ez egy olyan pillanat a karrierem során, amelyre elképesztõen büszke vagyok."

 

"Ez egy olyan dolog, amelyet évek munkájával sikerült felépítenem, és végre bekövetkezett, úgyhogy nagyon boldog vagyok, és ez egy olyan dolog, amely örökre a nevem mellett lesz."

 

"Nagyon elégedett és büszke vagyok, és szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt több mint 24 órában üzenetekkel halmoztak el. Nagyszerû volt olvasni ezeket és nagyra értékelem mindegyiket."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!