Youngot nem csak vinnék, õ is távozna?

Angol sajtóhírek szerint a Manchester Unitednél csak peremember Ashley Young januárban kölcsönbe igazolna több játéklehetõség reményében.


A 31. életévében járó Young ebben az idényben csak négy alkalommal kapott szerepet a Premier League-ben, amelyek közül csak kettõ volt kezdõként, így érthetõen frusztrált a kevés játékperc miatt.

 

Az egykori Aston Villa játékos eléggé hátra szorult a Vörös Ördögök játékoskeretének erõrangsorában, amelynek eredményeként a legutolsó 6 meccsnapi keretben csak egy alkalommal kapott helyet.

 

Január elején kezdõként játszott a Reading elleni FA-kupa mérkõzésen, de - a Daily Mail szerint - "sokkal többet szeretne játszani".

 

A Manchester United menedzsere, José Mourinho korábban azt mondta, januárban csak Sam Johnstone távozik kölcsönbe a felnõtt keretbõl, azonban úgy tudni, Young kérését megfontolhatja.

 

 

Többek között az Everton, a Swansea City, a West Ham, a West Brom, a Watford és a Crystal Palace is tárt karokkal várná Youngot, de Kínát is gyakran emlegetik, mint potenciális úti célt az esetében.

 

Young majdnem tíz évvel ezelõtt igazolt a Watfordtól az Aston Villahoz, a két csapat között akkor kötött egyezség értelmében 2011-es Manchesterbe igazolásából pedig majdnem 13 milliót kasszírozott a Watford - amely ma is a legmagasabb összeg, amelyet egy játékos eladása után kaptak.

 

A korábbi angol válogatott játékos szerzõdése 2018 júniusában jár le az Old Traffordon, amely egy éves hosszabbítási opciót is tartalmaz, ám ha januárban a távozás mellett dönt, nem valószínû, hogy a klub részérõl élnének lehetõségükkel.


TEAMtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!