Carrick: Nem lefutott az elõdöntõ visszavágója

Michael Carrick kijelentette, a Manchester United nem fog abba a hibába esni, hogy két gólos elõnye tudatában hátradõl a Hull City elleni, csütörtöki Ligakupa elõdöntõ visszavágón.


Kedvezõ pozícióból várhatják a Vörös Ördögök a második számú angol kupasorozat elõdöntõjének második mérkõzését, miután az Old Traffordon tartott elsõ felvonást 2-0-val hozták Juan Mata, illetve Marouane Fellaini góljainak köszönhetõen.

 

Carrick azonban figyelmeztet, elõnyük túlzott védése visszaüthet, és arra számít, hogy egy olyan erõs United fog pályára lépni a KCOM Stadiumban, mintha egy mérkõzésen dõlne el a párharc.

 

"Mindannyian tudjuk, hogy ez még egyáltalán nem lefutott" - kezdte a 35 éves középpályás a MUTV-nek.

 

"Ezt erõsítjük magunkban. Szerintem elég erõs összeállításban fogunk kiállni, és úgy fogunk hozzáállni a kezdetektõl fogva, mintha 0-0-ról indulnánk, és minden itt dõl el."

 

"Veszélyes, ha egy csapat az elõnye megvédésének céljával lép pályára, és azt számolgatja, az eredmény ilyen alakulása ezt jelenti, az eredmény olyan alakulása meg azt."

 

"Úgy kell majd hozzáállnunk, mint bármely más mérkõzéshez, koncentrálnunk kell és mindent meg kell tennünk a gyõzelem begyûjtéséért."

 

Egy összesítésben aratott United-siker azt jelentené, hogy 2010 után újra döntõt játszhatnának a Ligakupában. Akkor történetük negyedik trófeáját az Aston Villa 2-1-es legyõzésével szerezték meg.

 

 

"A Wembleyben játszani és trófeát nyerni. Hogyan lehetne ezt nem szeretni?" - folytatta Carrick.

 

"Különösen úgy, hogy érezzük, már nagyon közel járunk, bár semmit nem veszünk még biztosra."

 

"Egy játékos az ilyen élményekért játszik, a szurkolóink pedig pontosan ezt akarják látni; gyõzelmeket és sikereket akarnak ünnepelni, a trófea magasba emelését akarják látni, hogy jó napjuk legyen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!