A United döntött Young jövõjérõl

A United ebben a hónapban két játékosának is búcsút intett és több hírforrás információi szerint, Ashley Youngért több Premier League csapat is érdeklõdik.


Ashley Young várhatóan maradni fog a Vörös Ördögöknél, annak ellenére, hogy nagy az érdeklõdés iránta.

 

A M.E.N. információi szerint Jose Mourinhónak nem áll szándékában megválni a 31 éves játékstól, hisz egyik bal szélsõjét, Memphis Depay-t már elengedte 16 millióért a Lyonhoz.

 

Young egy kölcsönszerzõdésre rábólintana, hisz nem kap elég játékidõt Mourinho irányítása alatt, viszont a portugál menedzsernek csak Ashley az egyetlen "igazi" bal szélsõje a csapatban, akit néhány alkalommal a védelemben is láthattunk.

 

A West Brom, a Swansea, az Everton és Young korábbi csapata, a Watford is érdeklõdik az angol játékosért, hisz egyértelmûen kizárta a Kínába való igazolást.

 

 

A játékos a csütörtöki Hull City elleni mérkõzés keretébõl is kimaradt, amely ez már zsinórban a negyedik számára és csupán öt alkalommal volt kezdõ a szezonban. Valószínûleg azonban a vasárnapi FA-Kupa mérkõzésen a rotáció miatt szerepet fog kapni a Wigan ellen.

 

Az õ helyzete eltér Schneiderlin és Depay helyzetétõl, akiknek nem volt igazán választási lehetõségük, amikor a távozás mellett döntöttek.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!