Újabb infók a mai csapatról

Jose Mourinho újabb információkkal szolgált a mai, Wigan elleni FA-kupa mérkõzésén pályára lépõ csapatáról.


Miután korábban már megerõsítette, hogy Sergio Romero és Anthony Martial is lehetõséget kap a kezdõben, a menedzser most Luke Shaw és Wayne Rooney nevét is megemlítette, mint olyan játékosokat, akik játszhatnak a Latics ellen. A Hull elleni Ligakupa összecsapáson mindkét angol a kispadon ült, majd Rooney a második játékrészben be is állt. A portugál szakembert Bastian Schweinsteiger lehetséges szerepeltetésérõl is kérdezték.

 

"Romero és Shaw is játszik ma" - nyilatkozta Mourinho a vasárnapi lapoknak. "Mint ahogy Anthony Martial és Wayne Rooney is."

 

 

"A Hull ellen Marcus Rashford és Jesse Lingard szerepelt. Egy meccsel elõtte Juan Mata és Henrikh Mkhitaryan kapott lehetõséget. Az ezt követõ találkozón is játszatni fogom Martialt. Harcolniuk kell a helyért, teljesítményükkel ki kell érdemelni a posztot."

 

"Meg kell nézni a helyzetet és utána dönteni Bastian Schweinsteiger játékáról. Nincs sok középpályásunk - csütörtökön hárman is játszottak. Marouane Fellaini a kispadon ült, Basti pedig Manchesterben maradt, így általában õ jönne be a csapatba ilyen helyzetben."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!