Fergie készen áll a kihívásra

Sir Alex Ferguson szerint 'fontos hetek' elõtt áll a Manchester United, amely idõben egyre közelebb kerül a szezon végi sikerekhez.


A United hétközben a Bajnokok Ligájában szerepel, ahol a Marseille vendégei lesznek a sorozat legjobb 16 csapata között, amely az elsõ idegenbeli mérkõzésük lesz az elõttük álló sorozatban négy ilyen találkozóból.

 

A Premier League jelenlegi listavezetõje abban reménykedhet, hogy egy esetleges Franciaországban aratott gyõzelem nagy lendületet adhat számukra a bajnokságban ezt követõ trió, a Wigan, a Chelsea, és a Liverpool elleni, az Old Traffordtól távol vívandó találkozókra.

 

Szükségük is lehet erre a Vörös Ördögöknek, ugyanis, amíg legközelebb visszatérnek hazai pályájukra, a Leyton Orient, vagy az Arsenal elleni FA kupa mérkõzésre, addig rengeteg minden történhet körülöttük az idegenbeli meccsek hatására, amely kihatással lehet majd a Marseille elleni visszavágó kimenetelére is.

 

A csapat menedzsere, Sir Alex Ferguson magabiztosan tekint az elõttük álló mérkõzések elébe, és állnak azelé a kihívás elé, hogy akár három trófeát is begyûjtsenek a szezon végén.

 

 

"Fontos hetek elõtt állunk" - kezdte a skót edzõlegenda.

 

"Csak most kezdjük majd meg négy mérkõzéses idegenbeli sorozatunkat, ami egy nagy erõpróba lesz számunkra."

 

"Fantasztikus mérkõzések elébe nézünk, és akármilyen nehezek is lesznek, ki kell élveznünk a helyzetet. A játékosaim ugyanis a fontos mérkõzéseken nem nagyon szoktak cserben hagyni."

 

"A szezon legérdekesebb szakaszához érkeztünk, amely során már mindenki a Manchester United skalpjára vadászik."

 

"Tudom, hogy a csapatom készen áll a megmérettetésekre. A hozzáállásunk mit sem változott az évek során, minden sorozatot meg akarunk nyerni."

 

"Ha sokat számít egy mérkõzés, a nagy játékosok mindig megfelelõen válaszolnak a kihívásra. Az eltökéltségük, és a tapasztalatuk ilyenkor sokat kamatozik."

 

"Elkap egy bizonyos érzés, amikor eljutsz a Bajnokok Ligája ezen szakaszába. Tudjuk, hogy ez valami igazán különleges, és izgalmas kezdetét jelenti." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!