Carrick: Jobban kell játszanunk

A középpályás bízik abban, hogy a United bejuthat a negyeddöntõbe - persze ha a játékosok jobban teljesítenek annál, amit tegnap Franciaországban mutattak.


Michael Carrick elismerte, a labdatartásuk és pontosságuk a lenyûgözõ szint közelében sem járt, ennek is köszönhetõen nem sikerült idegenben gólt szerezniük.

"Nagyon csalódottak vagyunk a teljesítményünk miatt, ilyen nem történt még velünk" - kezdte Carrick mondandóját. "Nagyon gyengén passzoltunk, ezzel esélyt sem adtunk magunknak, hogy helyzeteket alakítsunk ki."

"Nagyon jól védekeztünk, egységesek voltunk, amit már többször is sikerült megtennünk Európában. Az, hogy nem kaptunk gólt, nagy esélyt ad nekünk, hogy kiharcoljuk a továbbjutást otthon."

 


"Biztosak vagyunk abban, hogy meg tudjuk tenni, de ahhoz jobban kell játszani a ma estinél. A labdatartásunknak és a támadásainknak muszáj sokkal jobbnak lenni."

A United vendéglátói, az Olympique Marseille saját félelmetes hangulatú stadionjában is messze volt attól, hogy gyõzelmet szerezzen.

"Igazságtalan lenne azt mondani, hogynyerhetõ mérkõzés volt. Távol otthontól Európában játszani mindig nagyon nehéz és egyetlen részünk sem volt közel a legjobbjához, amit tudunk. Remélhetõleg helyre tudjuk ezt hozni, amikor az Old Traffordra látogatnak."

"Az otthoni meccs más mérkõzés lesz, hazai pályán kiváló eredményeink vannak, de mindenképp jobban kell játszanunk, mint tettük ma."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!