Fellaini: Mindent bele kell adnom

Marouane Fellaini megismételte fogadalmát, amennyiben Jose Mourinhotól lehetõséget kap, mindent bele fog adni a Manchester Unitedért.


A belga játékos utóbbi 5 mérkõzésén két találatot jegyez és nagy szerepet játszott a United Liverpool elleni 1-1-es mérkõzése során szerzett egyenlítõ találatában az Old Traffordon, miután azon a találkozón második félidei csereként szállhatott harcba elõretolt középpályásként.

Fellaini elismerte, hogy a Wigan és Hull City ellen mostanában szerzett találataiból önbizalmat merített, Mourinho pedig már korábban kijelentette, hogy a középpályás nagyon fontos játékos számára.

"Többet játszottam elöl, ami jó" - magyarázta Fellaini az MUTV-nek adott interjújában. "Találatokat szereztem a csapat számára, így remélhetõleg továbbra is hasonlóképpen tudok teljesíteni. Mindent bele kell adnom, amikor a menedzser megadja nekem a lehetõséget. Ez jó az önbizalmamnak; mindig jó gólt lõni."

A United egy frusztráló, három Premier League mérkõzésen át tartó döntetlensorozatnak vetett véget múlt hétvégén a Leicester City felett aratott 3-0-s gyõzelmének köszönhetõen és Fellaini eltökélt azt illetõen, hogy a csapatnak építkeznie kell erre az eredményre.

"Legutóbbi Hull elleni mérkõzésünkön sok lehetõségünk volt, de nem lõttünk gólt" - mondta a 29 éves középpályás. "Sok döntetlent játszottunk, miközben nagyon sok lehetõségünk volt azokon a találkozókon. Meg kellett volna nyernünk olyan mérkõzéseket, mint a Hull, Burnley vagy a Stoke elleni. Ettõl eltekintve azonban jól teljesítünk. Biztosra kell mennünk, hogy az elõttünk álló nagy mérkõzéseket megnyerjük."

 

 

 


A United következõ mérkõzését otthon a Watford ellen játsza szombaton, akik elmúlt négy mérkõzésükön veretlenek, beleértve az Arsenal otthonában, az Emirates Stadiumban aratott meglepõ, 2-1-es gyõzelmüket is.

A Darazsak a két klub szeptemberi mérkõzését 3-1-re megnyerték a Vicarage Roadon, Fellaini pedig ezek alapján nagyon is tisztában van azzal, hogy a hétvégi összecsapás nem lesz sétagalopp.

"Legutóbb veszítettünk a Watford ellen, szóval minden játékos azon lesz, hogy visszavágjunk" - mondta. "Erõs, jó fizikai tulajdonságokkal bíró csapat, kemény mérkõzés lesz. Védekezni fognak és kontratámadásokat készülnek majd vezetni, így sokat lesz nálunk majd a labda."

"Minden Premier League csapat ellen kemény mérkõzésre számíthat az ember, de minõségi játékosok állnak rendelkezésünkre. A legfontosabb, hogy otthon játszunk, így jól kell teljesítenünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!