Blind: Négy között végzünk

Daley Blind szerint a Manchester Unitednek összpontosítania kell az elkövetkezendõ hetekben azért, hogy továbbra is négy sorozatban harcolhasson, és meggyõzõdése, hogy a Vörös Ördögök bent lesznek az elsõ négyben a bajnokságban.


A United egészen március 4-ig nem játszik mérkõzést a Premier League-ben, akkor majd a Bournemouth látogat az Old Traffordra, de addig Jose Mourinho csapata kétszer játszik a Saint-Etienne-nel az EL-ben, pályára lép a Southampton elleni Ligakupa-döntõben, valamint utazik az Ewood Parkba, ahol a Blackburn Rovers ellen szerepel az FA-kupában; mindezt tíz napon belül kell teljesítenie.

 

"Sûrû lesz, koncentrálnunk kell, nyernünk kell a mérkõzéseinket, de biztos vagyok abban, hogy a szezon végére ott leszünk a legjobb négyben" - nyilatkozta a holland labdarúgó a Watford elleni találkozót követõen.

 

A 26 éves védõ tudja, bár gyorsan jönnek a meccsek, a gárda kész a kihívásra: "Játékosként meccseken akarsz játszani. Még rengeteg helyen harcolhatunk, köztük egy döntõt is lejátszunk, úgyhogy mindannyian nagyon várjuk már."

 

 

Bár a legtöbb figyelem Juan Matára és Anthony Martialra irányult, hisz õk szerezték a hétvégi mérkõzés góljait, ám az eredmény azt jelentette, hogy a manchesteriek sorozatban negyedik mérkõzésüket játszották le úgy, hogy nem kaptak gólt.

 

"Mindig nagyon jó, ha nem kapunk gólt, ez a védõknek bizalmat ad" - folytatta Blind az MUTV-nek. "Sok játékosunk van, akik nagyon gyorsak és kreatívak. Örülök, hogy ugyanabban a csapatban játszhatok, mint ezek a srácok."

 

Úgy tûnt, könnyedén nyert a United szombaton, de talán hamarabb is lezárhatta volna az összecsapást, Blind szerint ez nagyon fontos.

 

"Be akarod lõni a helyzeteket. A második gól nagyon jól jött Anthony számára, megérdemelte. Megérdemeltük a gyõzelmet, sok helyzetet kialakítottunk. Több lehetõséget ki kellet volna használnunk; mindenki kérte a labdát. A második félidõ nehezebb volt, mert kissé megváltoztatták a szerkezetüket, de összességében ez egy jó gyõzelem volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!