Rooney összpontosítást kér

Az angol csatár úgy véli, a következõ öt meccs döntõ befolyással bír.


A Manchester United támadója, Wayne Rooney úgy véli, nem szabad lemaradniuk a trófeákért folyó versenyben most, hogy a szezon vége egyre gyorsabban közeledik.

A United jelenleg a Premier League élén áll egy találkozóval kevesebbet játszva és még a Bajnokok Ligája valamint az FA kupa siker is szemük elõtt lebeghet.

A Vörös Ördögöknek kemény tesztekkel kell szembenézniük a szezon hátralévõ szakaszában, többek között a bajnoki vetélytárs Chelseavel oda-vissza alapon is, valamint az Arsenallal is az utolsó hetekben.

De Rooney figyelmeztette csapattársait, ne nézzenek nagyon elõre még, mert a következõ öt mérkõzésük nagyon fontos lesz a szezon végkimenetélre nézve.

"A szezon ezen szakaszában összpontosítanod és koncentráltnak kell maradnod!" - kezdte Rooney. "Az a legfontosabb dolog, mert ha nagyon elõre gondolkodsz és más játékokra figyelsz, hibát követhetsz el."

"Három nagyon nagy mérkõzésünk jön a Premier Leagueben, a Wigan, a Chelsea és a Liverpool ellen. Utána talán az Arsenal az FA kupában, majd a Marseille a Bajnokok Ligájában."

"Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz ez a sorozat, de meg kell próbálnunk megtenni mindent azért, hogy amikor túl leszünk ezeken a találkozókon, nagyon jó eséllyel harcolhassunk tovább a trófeákért."

 


A csatár elismeri, a Marseille elleni gól nélküli találkozón lélektelen játékkal álltak ki, de tudja, hogy Sir Alex Ferguson legénysége képes legyõzni a franciákat az Old Traffordon és bejutnak a BL negyeddöntõjébe.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a 0-0 veszélyes is lehet, amennyiben gólt kapunk. De hazai pályán legyõzzük õket."

"Pozitívnak kell lennünk. Nem gyõztük le õket, de tudjuk, hogy hazai pályán nyerni fogunk és azzal túl jutunk a következõ körbe. Ez a fõ cél és ezt meg is fogjuk tenni."

"Büszkék vagyunk az idegenbeli sorozatunkra Európában (23 mérkõzésbõl csupán 2 vereség) és ezt folytatni is akarjuk."

"El tudom képzelni, mennyire nem volt sikeres a játékunk a tévén keresztül. Remélem a második mérkõzésen változtatni tudunk ezen. Ám ezen a ponton az a cél, hogy megnyerjük a mérkõzéseket. A gyõzelem a legfontosabb, mindegy milyen játékkal éred is el azt."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!