Mourinho Rooney-ra vár

Jose Mourinho elmondta, várnia kell még Wayne Rooney állapotát illetõen a vasárnapi Ligakupadöntõt megelõzõen, miután a Manchester United menedzsere felfedte, csupán kedd reggel edzett elõször a csapat kapitánya.


Rooney a sajtó által készített képeken látható volt ma reggel, ahogy az Aon Training Complexben részt vesz társaival a franciaországi utazás elõtti edzésen, azonban a csapat nélküle utazott el. Mourinho elmagyarázta, hogy a csatár még nem végzett teljesértékû edzésmunkát a csapat többi tagjával és Manchesterben maradt erõnlétének javítása érdekében.

"Nem tudom [hogy játékra alkalmas lesz-e vasárnap]. Ez volt az elsõ alkalom, hogy edzett, és nem is edzett száz százalékban a csapattal" - mondta a menedzser riportereknek.

 

 

 


"Csupán az elsõ 15 perc volt látható a sajtó számára, és igen, a bemelegítés során ott volt, valamint az utána lévõ alapvetõ dolgokban is részt vett, azonban miután az edzés magasabb intenzitást vett fel, már nem edzett a csoporttal."

"Nincs esély arra, hogy holnap pályára lépjen, hiszen nincs itt, otthon maradt edzeni és majd meglátjuk, hogy a hétvégén szerepelhet-e."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!