Owen a mi titkos fegyverünk

A sérülések ebben a szezonban is összeesküdtem Michael Owen ellen, ám Sir Alex Ferguson szerint a szezon utolsó részében alapvetõ szerepl hárul a csatárra.


Owen várhatóan bekerül az elsõ csapat keretébe - mely a Wigan ellen lép pályára szombat délután - azok után, hogy egyik edzésen szenvedett kisebb sérülés miatt a hétközi, Marseille elleni mérkõzésre el sem utazott. Owen ebben a szezonban 4 gólt szerzett a 13 pályára lépése során, a négybõl pedig hármat akkor, amikor kezdõként szerepelt. (Ilyen 4 alkalommal volt. - a szerk.) Ez is azt mutatja, milyen ösztöne van a gólszerzésre, ezért Sir Alex mindenképp számít a támadóra, mint valami titkos fegyverre.

 


"Michael esete mindig kicsit bûntudatossá tesz, mikor helyette más támadó kerül a csapatba, mivel õ egy idõsebb játékos és az idõ nincs mellette, mint akár Chicharito, vagy más fiatal játékos esetében - mondta a közelmúltban Fergie.

"Õ egy nagyon értékes játékos és remélhetõleg több versenyben is állva maradunk, mert akkor esélyem lesz arra, hogy több játékidõt adjak neki."

"Michael soha nem hagyott cserben, egy hihetetlen játékos a tizenhatos környékén. Érzem, mostantól õ lesz a kulcs a szezon végéig."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!