Miért nem utazott el Shaw?

Jose Mourinho szerint Luke Shaw rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amik miatt csodálja õt, ám a United menedzsere elmondta, a fiatal védõnek továbbra is keményen kell dolgoznia és várni a lehetõségre.


Shaw kimaradt a Franciaországba utazó 20 fõs keretbõl, amirõl az egyik riporter meg is kérdezte a portugál szakembert a ma esti sajtótájékoztatón.

 

"Manchesterben maradt, mert olyanokat játszatok, mint Daley Blind, Marcos Rojo és Matteo Darmian, akik úgy játszanak, amit én szeretek egy szélsõ védõ esetében" - magyarázta Mourinho.

 

"Luke-nak várnia kell az esélyre, jobban és jobban kell dolgoznia, tudván, hogy semmit nem adok ingyen. Ha valamit adok egy játékosnak, az sokba kerül - nem olcsó. Minden nap keményen kell dolgozniuk, jól kell játszaniuk, úgyhogy várnia kell. És ebben a pillanatban õ a többiek mögött áll."

 

 

Mourinho arról is említést tett, hogy imádja, amilyen potenciál rejlik a fiatal angolban és Henrikh Mkhitaryan tökéletes példa lehet számára, aki immár rendszeresen szerepel a csapatban, miután több idõbe telt neki a beilleszkedés.

 

"Sok tulajdonság van benne, amit kedvelek, de egy dolog az, mi jöhet ki belõle, egy másik pedig az, hogy a pályán kifejezze azokat a kvalitásokat, amiket szeretek, ha kifejez egy játékos. És neki dolgoznia kell tovább keményen, mint ahogy Mkhitaryan tette sokáig."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!