Mourinho: Készen állunk!

Jose Mourinho elmondta, élvezettel áll a Ligakupa döntõje által nyújtott kihívás elé és szeretné elhódítani a serleget.


A portugál szakember háromszor nyerte meg a sorozatot a Chelsea-vel és ha holnap legyõzi a Southamptont, úgy az elsõ manchesteri menedzser lesz, aki elsõ szezonjában trófeát nyer.

 

"Csak játszanék már, alig tudom kivárni" - nyilatkozta az MUTV-nek. "Nem vagyok ideges. Számos évem volt a fociban, sok döntõm is volt - játszani akarok."

 

"Gyõzni akarok, játszani akarok, kihívást akarok. Imádom a döntõket és a nagy meccseket. Felelõsséget, hatalmas felelõsséget akarok érezni - ennyi az egész."

 

"Az összes segítõmmel fogok vacsorázni. Pozitívan állunk a dolgokhoz, együtt vagyunk és kezdünk összpontosítani az összecsapásra. Ez nem egy újabb mérkõzés, ez mindig különleges. De minden normálisan zajlik - edzünk, utazunk, készen állunk."

 

Mourinho elismerte, Claude Puel Sotonja veszélyes ellenfél, de nem hagyja, hogy a döntõ elvegye a játékosai figyelmét a négyfrontos küzdelemrõl.

 

 

"Ebben a sorozatban a Southampton meglepõen jól teljesített" - folytatta. "Nehéz sorsolásunk volt, három olyan klubbal is játszanunk kellett, melyek a Premier League-ben szerepelnek; West Hammel otthon, a Hullal két mérkõzés, valamint a Man City-vel is volt egy. Elképesztõ volt a Soton számára is, hiszen két mérkõzéses párharca volt a Liverpoollal, idegenben kellett játszania az Arsenal ellen, a Crystal Palace-t otthon fogadták és még a Sunderlanddel is játszottak. Rendkívüli sorozat ez, hogy mindet megnyerték, fenomenálisak, mint kupacsapat."

 

"Erõt és motivációt kell találnunk akkor is, ha az eredmények nem jók. A Bournemouth ellen játszunk a Wembley után és nem számít, mik történnek a döntõben, az Old Traffordra kell mennünk. Ha az elsõ négyben akarsz végezni, vagy esélyt akarsz magadnak arra, le kell gyõzni a Bournemouth csapatát. Be kell fejezzük a döntõt, majd játszani kell a Bournemouth ellen. Ha nyersz, a boldogság mindig segít a következõ találkozóra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!