Ferguson nem foglalkozik Terry kijelentésével

Sir Alex Ferguson egészen egyszerûen 'érdekes agyszüleménynek" nevezte John Terry azon kijelentését, miszerint a Chelsea nagy harcok árán képes lehet még befogni a Manchester Unitedet.


A Vörös Ördögök jelenleg 12 ponttal elõzik meg a szenvedõ bajnoki címvédõt, amelyre az eddig eltelt 26 forduló alatt tettek szert a Premier Leagueben.

 

A londoni Kékek csapatkapitánya, John Terry a héten olyan kijelentést tett, miszerint a Unitedet könnyen elnyomhatják a rájuk nehezedõ elvárások, így pedig hibázhatnak, amely például az õket üldözõ Chelsea malmára hajtanák a vizet.

 

Nem így gondolkodik azonban Sir Alex Ferguson, aki szerint valószínûtlen, hogy Carlo Ancelotti együttese még visszakapszkodjon az aranyéremért folyó versenyfutásba, ugyanis túl nagy a különbség a pontok terén közöttük.

 

"Lehet próbálkozni. Mi mind ezt tesszük" - kezdte a skót menedzser Terry szavaival kapcsolatban.

 

"Azonban ilyen jelentõs ponthátránnyal elég nehezen kivitelezhetõ, hogy visszakapaszkodhassanak."

 

"Már korábban is elmondtam több alkalommal, az a csapat fogja megnyerni a bajnokságot, amely a legegyenletesebb teljesítményt képes nyújtani."

 

"Éppen ezért próbálom hangsúlyozni a játékosaim felé, mennyire fontos az, hogy folyamatosan a lehetõ legmagasabb szinten teljesítsünk, és éljünk a kínálkozó lehetõségeinkkel."

 

 

A Manchester United irigylésreméltó kerettel rendelkezik és Ferguson szerint arról, hogy mindenki elégedett maradjon, sokkal könnyebb beszélni, mint véghez vinni.

 

"Tapasztalataim alapján mindegyik játékosom szeretne minden mérkõzésen pályára lépni" - tette hozzá.

 

"Ez a probléma."

 

"A szezonnak ebben a szakaszában egy rémálommal ér fel a csapat összeállítása, mert kénytelen vagy néhány jó játékost is kihagyni a nagy mérkõzésekrõl."

 

"Ebben a szezonban ezügyben volt egy kis külsõ segítségem, ugyanis például jelen pillanatban is két-három játékosom sérült, így szûkültek a variációs lehetõségeim."

 

"Azok a játékosok, akik emiatt szóhoz jutnak, szeretnének is élni a lehetõségükkel."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!