Két csapatos bajnoki versengés

A bajnoki verseny ebben a szezonban sokáig nagyon nyitottnak tûnt és több csapat is eséllyel pályázhatott a Premier League trófeára, mára már ez megváltozott Sir Alex Ferguson szerint.


Több csapat is esélyesként állt a bajnokság során az idei szezonban, de ahogy legtöbbször elõfordul, többen leszakadtak és két csapat van, akik folytatják küzdelmeiket. Sir Alex bevallja, a bajnoki korona minden bizonnyal vagy az Old Traffordra, vagy az Emirates Stadiumba kerül.

Az elmúlt hetekben az Arsenal és a United is növelte elõnyét az üldözö trióval - Tottenham, Manchester City, Chelsea - szemben. És bár a Vörös Ördögök nagyon kemény bajnoki hét elõtt állnak - utaznak a Stamford Bridgere és az Anfieldre is - Sir Alex mégis úgy véli, májusban az Arsenal vagy a Manchester United lehet a végsõ gyõztes.

 


"Már korábban is mondtam, hogy általában két csapat leszakad a többiektõl. Idén sok alkalommal elég nyitottnak tûnt a bajnokság, de ahogyan az elmúlt években, úgy most is elszabadt két csapat" - mondta Ferguson pénteken az újságíróknak.

"Ez így is néz ki ebben a pillanatban - azt hiszem mi vagy az Arsenal fog nyerni a végén."

A Vöeös Ördögökre kemény bajnoki próba vár, három idegenbeli találkozó következik, többek között a Chelsea és a Liverpool ellen.

"Az idegenbeli formánk nem olyan jó, ahogy általában volt. Most van három idegenbeli mérkõzésünk, ami nagy erõpróba lesz nekünk" - folytatta Ferguson.

"Nagyon jó ellenállást mutattunk a Marseille ellen. Egy szilárd eredmény és egy megbízható teljesítmény volt az. Nagyon jól védekeztünk, a játék pedig a jó védekezésrõl szól. Amennyiben folytatjuk ezt, koncentrálunk és stabilak maradunk végig, nehéz lesz minket legyõzni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!