Fellaini: Mourinho egy nagyon jó ember

A Manchester United belga középpályása, Marouane Fellaini nagyon élvezi az életet José Mourinho irányítása alatt, azt követõen, hogy Louis van Gaal regnálása alatt is igen nehéz idõszakot élt meg.


Mourinho nyári Manchesterbe érkezésekor azonnal felröppent, hogy Fellaini nem fogja a portugál menedzser terveit képezni, amikor pedig decemberben csereként beállva gyakorlatilag azonnal tizenegyest hozott össze az Evertonnak, amivel két pontot bukott a csapat, biztosra lehetett venni, hogy karrierének ezzel vége az Old Traffordon.

 

Ezzel szemben Mourinho továbbra is bízott a 29 éves játékosban, aki minden sorozatot figyelembe véve már 31 mérkõzésen szerepelt ebben a szezonban.

 

"Mourinho az Európa-bajnokság elõtt és alatt is felhívott telefonon, ahol közölte velem, hogy nem fog elengedni és számít rám" - kezdte Fellaini a Sport/Voetbalmagazine-nek.

 

"Nagyon jó vele a kapcsolatom. Szerintem õ egyszerûen egy nagyon jó ember. Amíg keményen dolgozol, addig nem adja fel a reményt veled kapcsolatban egy pillanatra se."

 

"Nagy személyiség, az emberek pedig nagyon tisztelik õt."

 

 

Fellaini korábban együtt dolgozott Louis van Gaallal is a Manchester Unitednél, elmondása szerint pedig hasonló módon kellett meggyõznie a holland szakembert, méltó arra, hogy a csapatnál maradhasson.

 

"Amikor Van Gaal megérkezett a csapathoz, azonnal közölte velem, hogy nem kell távoznom, viszont nem én vagyok se az elsõ, se a második, de még a harmadik számú választása se posztomon" - tette hozzá.

 

"Elõször távozni akartam, amikor ezt közölte velem. De minden tõlem telhetõt megtettem az edzõpályán, néhány héten belül pedig már meggondolta magát."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!