Blind hálás az idegenbeli gólért

Daley Blind úgy véli, Henrikh Mkhitaryan gólja létfontosságú lehet az FC Rostov elleni párharc során, de kijelentette, a Manchester Unitednek még sok tennivalója van, hogy továbblépjen az Európa-liga következõ körébe.


A Vörös Ördögök 1-1-es döntetlent értek el Oroszországban, és a 35. percben szerzett gól azt jelenti, õk vannak kisebb elõnyben a negyeddöntõt érõ csatában.

 

Blind - aki a találkozó napján ünnepelte 27. születésnapját - elismerte, gyõzelemmel akarták ünnepelni születésnapját, de úgy érzi, a döntetlen is jó eredmény a jövõ heti visszavágóra nézve.

 

"Jó, hogy lõttünk egy gólt idegenben, de természetesen 1-0-val akartuk befejezni a találkozót" - mondta a védõ a ManUtd.comnak. "De kiegyenlítettek és olyankor két dolgot tehetsz; vagy támadsz, vagy kicsit okosabban játszol tudva, hogy van visszavágó is. Mi a másodikat választottuk."

 

"Egyébként játszhatatlan volt a mérkõzés [a körülmények miatt]. Nagyon rossz volt, nem tudtunk passzolni egymásnak. Szerintem nézni is rossz volt. A párharcot immár otthon kell lezárjuk - van egy idegenbeli gólunk és nálunk az elõny ezáltal. Szerettem volna, ha nyerünk a szülinapomon, de egy idegenben szerzett gól is jól jön!"

 

 

"Micki remekül fejezte be a helyzetet, szép gól volt - Felli is, Zlatan is nagyszerûen dolgozott elõtte, Micki pedig ott volt, hogy befejezze. Nagyon jó helyzetben vagyunk a következõ mérkõzésre. Nem becsültük le õket, tudtuk, mire képesek hazai környezetben. Biztos vagyok abban, hogy jobb pályán, jobb körülmények között fogunk játszani és minden szurkoló mögöttünk áll majd. Otthon le kell zárnunk a párharcot!"

 

Fontos mérkõzések jönnek egymás után és a következõ ilyen a hétfõn lejátszandó, Chelsea elleni FA-kupa negyeddöntõ lesz Londonban. Blind szerint a játékosok már nagyon várják az összecsapást.

 

"Nagyon várjuk már" - folytatta a holland. "Ezért akarunk minden sorozatban ott lenni, hogy sok meccsünk legyen jó ellenfelek ellen és most a Chelsea a következõ. Természetesen segít majd, hogy 6000 szurkolónk ott lesz. Nagyon bõ a keretünk - minden mérkõzésért meg kell harcolnunk. Mindenki készen áll, elég fittek vagyunk, úgyhogy hajrá..."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!