A Chelsea ellen is kezd Borsócska?

Javier Hernandez két góllal segítette gyõzelemhez a Unitedet a DW Stadiumban, de tudja, nincs rá garancia, hogy kedden is kezdõ legyen, mikor a Vörös Ördögök a Stamford Bridgere látogatnak.


Hernandez kétszer talált be a Wigan kapujába, mielõtt a 77. percben elhagyta volna a pályát. De vajon Sir Alex Ferguson úgy dönt-e, hogy kedden is a kezdõcsapatba teszi a 14-es számú játékost?

"Jól érzem magam jelenleg és keményen dolgozom" - mondta Hernandez az MUTV-nek. "De a döntést a menedzser hozza meg. Ha egy percet ad nekem, vagy kilencvenet, mindig a tõlem telhetõ legjobbat akarom nyújtani."

"A Chelsea elleni meccs nagy összecsapás lesz, mindenképp gyõzni akarunk. Nagy önbizalommal nézünk a meccs elé."

 


A Wigan ellen Hernandez a 17. percben kezdte meg a gólgyártást, amikor ügyesen fejezett be egy akciót és rúgta be a labdát a rövid sarokba. Majd a mérkõzés vége elõtt 16 perccel ismét betalált, ekkor a védõ négyes közül kiugorva játszotta magát üresre szemben találva magát a kirohanó Latics kapussal, aki mellett higgadtan gurított a hálóba.

"Mindkét félidõ elején nyomás alá helyezett a Wigan minket. Tudjuk, hogy jól játszanak. Szeretik a földön járatni a labdát és tudtuk, hogy nagyon motiváltan lépnek pályára, mert a Manchester Uniteddel játszhatnak."

"Jó labdát kaptam Nanitól az elsõ gólom elõtt. Rohantam felé és a kapus elõtt értem a labdába. A másodiknál fantasztikus labdát kaptam Wayne Rooneytól. Amikor megkaptam a labdát, gólt akartam szerezni. Ez futott át legelõször az agyamon."

"Nagyon boldog vagyok ma, de a csapat eredménye miatt még inkább. Vezetjük a bajnokságot és állunk a Bajnokok Ligájábanvalamint az FA kupában. Mindhárom sorozatot meg akarjuk nyerni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!