Felkészülési túra 2017: Irány Amerika!

2017-es felkészülési idõszaka során ismét visszatér az Amerikai Egyesült Államokba a Manchester United.


José Mourinho legénysége öt városban, köztük Los Angelesben, Salt Lake Cityben, Santa Claraban és Washington DC-ben, öt mérkõzésen vesz majd részt.

 

Legutóbbi két, az USA-ba tett látogatásuk alkalmával a Vörös Ördögöket több mint félmillió szurkoló látta élõben az Államok különbözõ részein, ahol egyébként összesen több, mint 8 millió szurkolóval rendelkeznek.

 

A két hetes túra része a Manchester United felkészülésének a 2017/2018-as szezonra, amely részleteit, úgy mint a pontos idõpontokat, helyszíneket és ellenfeleket, a következõ napokban jelentik majd be.

 

 

Elõször 1950-ben, egy szezonvégi túra kapcsán látogatott a United Amerikába, ahol helyi klubokkal mérkõztek meg. Az USA-val régóta fennálló kapcsolat további 14 látogatást ért meg, ahol amerikai és mexikói klubok mellett gyakran európai sztárcsapatokkal is megmérkõztek a manchesteriek.

 

"A lehetõ legmegfelelõbb felkészülést fogja biztosítani az, hogy a csapat Észak-Amerikában töltheti a felkészülési idõszakot, ahol a legmagasabb színvonalú edzõlétesítményeket és stadionokat használhatják majd" - kezdte Ed Woodward a csapat nyári terveit bemutatva.

 

"Elsõ kézbõl láthattuk és tapasztalhattuk azt a szenvedélyt és támogatást az elmúlt években, amely a klubot övezi az USA-ban, úgyhogy természetesen már mindenki nagyon várja a nyári idõszakot."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!