Ibrát még mindig a Guardiola felé érzett dühe tüzeli

A Manchester United svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic elismeri, továbbra is feltüzeli annak a lehetõsége, hogy egykori edzõje, Pep Guardiola és csapata ellen bizonyíthat.


A páros a Barcelona együttesénél dolgozott együtt a 2009/2010-es szezon során, de kapcsolatuk olyannyira elmérgesedett, hogy Ibrahimovic mindössze egy szezont követõen elhagyta a Camp Nout és az AC Milanhoz igazolt.

 

Idéntõl már a svéd támadó és Guardiola is a Premier League-ben dolgozik, ráadásul ugyanazon városban, Manchesterben, a 35 éves sokszoros bajnok gólvágó elmondása szerint õt pedig nagyon motiválja annak a lehetõsége, hogy az ellen az ember ellen bizonyíthat, akivel komoly szócsatákat vívtak a múltban.

 

"Amikor az õ csapata ellen játszom, az nagyon motiválólag hat rám, adrenalinbomba számomra" - kezdte Ibrahimovic a Fox Sport Italianak.

 

"A történtek után ez szerintem teljesen normális."

 

"Mindezt pozitív módon használom fel, nem pedig negatívan. De ez egy olyan dolog, amely mindig ott motoszkál a fejemben."

 

Egyetlen közös, Barcelonánál töltött szezonjukban Ibrahimovic és Guardiola bajnoki címet ünnepelhetett, amely során a svéd 16 bajnoki gólt szerzett, azonban az a 12 hónap mély nyomott hagyott benne és azóta se tudja, miért alakultak így az események.

 

 

"Rengeteget tanultam a Barcelonánál, a pályán és azon kívül is. Megtanultam, hogy a futballban bármely helyzetben változás állhat be, akár 24 órán belül is" - tette hozzá.

 

"A probléma nem velem, hanem vele [Guardiola] volt, õ pedig soha nem próbálta meg rendezni a helyzetet. Nem tudom, mi volt velem a problémája."

 

"Elõször csak naponta felhívott, hogy belém kössön, majd egy naptól fogva nem játszottam többé."

 

"De ez már a múlt, én pedig olyan ember vagyok, aki a jövõbe tekint. A jövõ pedig itt van elõttem."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!