Rangos ellenfelek a 2017-es túrán

Öt mérkõzést játszik felkészülési túrája révén 2017 nyarán az Amerikai Egyesült Államokban a Manchester United, amelyek során a Real Madrid, Barcelona, és a Manchester City is az ellenfelek között lesz.


Két hazai csapattal indítják majd 2017-es túrájukat Észak-Amerikában a Vörös Ördögök, ugyanis július 15-én a Stubhub Centre-ben a Los Angeles Galaxyval, július 17-én a Rio Tingo Stadiumban pedig a Real Salt Lake-kel csapnak majd össze.

 

Néhány nappal késõbb a United bekapcsolódik az International Champions Cup (ICC) küzdelmeibe, és mivel mással is kezdhetnék a sorozatot, mint egy Manchester City elleni derbivel, amely idõpontja július 20. lesz, ám a pontos helyszínt illetõen egyelõre még nem határoztak.

 

Ezután José Mourinho egykori klubjával kerül szembe július 23-án a santa clarai Levi's Stadiumban, ugyanis a Real Madrid lesz majd az ellenfelük. Az összecsapásra három évvel azután kerül sor, hogy a két csapat 3-1-es manchesteri gyõzelemmel végzõdõ legutóbbi barátságos mérkõzését amerikai nézõszám rekordot döntve 109.318 nézõ látta a helyszínen.

 

 

A túra végül július 26-án, a Barcelona ellen ér majd véget a FedEx Fielden, amely az elsõ találkozó lesz a két csapat között azóta, hogy két évvel ezelõtt Kaliforniában teltházas mérkõzésen 3-1-re nyert a United.

 

"Kulcsfontosságú szerepe van a túráknak a csapat következõ idényre vonatkozó felkészülése szempontjából, az pedig, hogy világklasszis csapatok ellen, a lehetõ legjobb körülmények között tehetjük meg mindezt, a lehetõ legideálisabb állapotot idézik elõ mind a menedzser, mind pedig a játékosok számára" - kezdte Ed Woodward, a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója a klub nyári terveire vonatkozóan.

 

"Mindenki izgatott a túra miatt, ezáltal pedig lehetõségünk nyílik arra is, hogy az USA-beli sok millió Manchester United szurkoló elõtt játszhassunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezek a szurkolók minden egyes meccsünk minden mozzanatát élõben követhetik végig a MUTV új applikációjának köszönhetõen."

 

Ez lesz sorozatban az ötödik alkalom, hogy a világ legnagyobb klubjainak részvételével zajló ICC az Amerikai Egyesült Államokba látogat. A Manchester United ezek közül a legutóbbi négynek részese volt, mind az USA-ban, mind pedig Kínában. A csapat eddig 10 mérkõzést játszott a sorozatban, amelybõl hetet meg is nyert, összesen pedig több mint 600.000 nézõ látta a helyszínen mérkõzéseiket.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!