Herrera: Zlatan egy 'bosszantó géniusz'

Ander Herrera "géniusznak" tartja Zlatan Ibrahimovicot, de azt is elárulta, a Manchester United csatárában buzgó versenyszellem néha "bosszantó".


Mielõtt nyáron a Paris Saint-Germaintõl az Old Traffordra igazolt volna, rengetegen megkérdõjelezték, Zlatan Ibrahimovic vajon képes lesz-e Franciaországból Angliába is magával vinni könyörtelen góllövõ formáját.

 

A benne kétkedõket és a kritikusokat azonban hamar elhallgattatta, miután parádés debütáló szezonjában eddig már 26 gólt szerzett, emellett két kupát - Community Shield és Ligakupa - is a magasba emelhetett.

 

"Õ egy géniusz" - kezdte csapattársa, Ander Herrera a svéd csatár méltatását a Marcanak.

 

"Ha valaki, akkor õ méltán mondhatja azt, hogy képes 30 gólt szerezni és hogy õ a legjobb, mert õ fel is nõ ezekhez a szavakhoz."

 

"Van annyira jó, hogy ezeket valósággá tudja váltani."

 

 

Ibrahimovic gólérzékenységéhez már csak a saját képességeihez kapcsolódó rendíthetetlen önbizalma mérhetõ, mint például az, hogy õ már elõre látta, sikert fog elérni a United színeiben.

 

Azáltal, hogy saját jövendölését valóra váltsa és ezzel együtt a kritikusait elhallgattassa, folyamatosan José Mourinho legénységének húzóembere, bár, ahogy Herrera ezt hozzáteszi, mindez néha kicsit frusztrálóvá tud válni.

 

"Ibrahimovic néha nagyon bosszantó tud lenni" - tette hozzá.

 

"Nagyon bosszantó tud lenni, mert mindig, mindenben gyõztes akar lenni, még akár lábtengóban is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!