Nyáron ismét Neymar lehet a fõ célpont

A korábbi menedzser, Louis van Gaal már érdeklõdött a brazil játékos iránt és most úgy néz ki, hogy Jose Mourinho is szeretné megszerezni a Barcelona sztárját.


Különbözõ katalán lapok arról számoltak be, hogy a Manchester United fõ célpontja Neymar lesz és a klub egy hatalmas ajánlatot készül letenni a Barcelona asztalára.

 

A brazil játékos októberben írta alá az új szerzõdését a spanyol csapatnál, azonban a Vörös Ördögök 173 millió fontot kínálhatnak Neymarért, amelyet már nem lenne olyan könnyû visszautasítani.

 

A hírek szerint a két évvel ezelõtti kísérlet után Jose Mourinho nemrég személyesen beszélt a játékossal a lehetséges átigazolással kapcsolatban.

 

Ed Woodward két évvel ezelõtt Barcelonába utazott, amelyrõl mindenki azt gondolta, hogy Pedro megszerzésérõl tárgyalt a katalánokkal, azonban egyes információk szerint Neymarral kapcsolatban folyt a tárgyalás.

 

 

Mourinho a múlt hónapban elmondta, hogy nem próbál meg elérhetetlen játékosokat megszerezni a nyár folyamán.

 

"Tudom már a legjobb játékost, akit akarok. Megpróbálok reális lenni és nem olyan játékosokat megszerezni, akiket lehetetlen. Nem fogom azt mondani Mr. Woodwardnak és Mr. Glazernek, hogy szerezzék meg Messit. Ezzel eltöltenénk az idõt augusztus végéig. Tehát mindig reális próbálok lenni."

 

"Tudom pontosan, hogy mit akarok és tudom azt is, hogy amit akarok az lehetséges. De jelenleg még február van és sok meccset kell még lejátszanunk és trófeákért is harcban vagyunk."

 

 

Neymar a második legjobban keresõ játékos Barcelónában a maga 250 ezer fontos fizetésével. A Vörös Ördögöknek valószínûleg nem okozna akadályt felülmúlniuk a jelenlegi fizetését.

 

Az angliai idõjárás azonban probléma lehet, hisz 2011-ben Londonban járt a válogatottal, ahol a következõket nyilatkozta: "Az idõjárást nem igazán kedvelem errefelé, de meg tudnám szokni."

 

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!