Wilson jó úton halad a felépüléshez

A Manchester United fiatal játékosa, James Wilson keményen dolgozik azon, hogy mihamarabb visszatérjen komoly sérülése után.


A fiatal csatár a nyár folyamán került kölcsönbe a Derby County csapatához, ahol októberben egy edzésen szenvedett térdszalag sérülést. Még abban a hónapban visszaküldték a Unitedhez, ahol elkezdte a komoly sérülésbõl való felépülést.

 

A két klub februárban hivatalosan is felbontotta a kölcsönszerzõdést, így a 21 éves játékos tovább folytatja a kemény munkát a Vörös Ördögöknél és bízik abban, hogy képes lesz hasonló teljesítményre, mint a sérülés elõtt.

 

 

A MUTV-nek adott interjúban elmondta, hogy nagyon pozitív a jövõjét illetõen.

 

"Reméltem, hogy minden jól fog alakulni a mûtét során. Ez egy egyszerû orvosi beavatkozás volt. Pozitívan állok hozzá és tudom, hogy vissza fogok térni."

 

"Az elülsõ keresztszalag sérülésbõl való felépülés körülbelül nyolc hónapot vesz igénybe, ezért valószínûleg ki kell hagynom a teljes szezont, így nem rohanok a gyógyulással."

 

"Vannak olyan napok, amelyeket egyszerûen csak megpróbálok átvészelni, de tudom, hogy a legjobb csapatban vagyok a rehabilitációmhoz."

 

"A pozitív oldalát tekintve ez egy kis szünet számomra, amikor olyan dolgokban igyekszem fejlõdni, amikre a szezon során nemigen van lehetõség. Keményen dolgozom az edzõteremben és erre valószínûleg nem lenne ennyi idõm a mérkõzések miatt. Azt hiszem ez nagyon hasznos számomra."

 

"Azonban nagyon csalódott vagyok, hogy nem lehetek ott minden nap a pályán és nem rúghatom a bõrt, ahogy azt szeretném."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!