Fellaini levert a döntetlen miatt

Marouane Fellaini érthetõen levert volt a West Brom elleni döntetlent követõen.


A belga középpályás csapata egyik legjobbja volt szombaton, ám a döntetlennel végzõdõ meccs után kiemelte annak szükségességét, hogy az ilyen makacs ellenfelek ellen gyors gólt kell elérniük.

 

"Kiábrándító, mindenki csalódott" - nyilatkozta Fella az MUTV-nek. "Sok ilyen pontot buktunk már el, de tovább kell harcolnunk."

 

"Egy korai gól a kulcs. Úgy vélem, a kapusuk nagyszerûen védett, majd volt újabb lehetõségünk, Mkhitaryan elõttem volt, próbálkoztunk, de nem volt szerencsénk. Javítanunk kell ezen!"

 

A West Brom taktikája az volt, hogy elfojtsa Mourinho játékosainak játékát és Fellaini szerint nagyobb esélyük lett volna nyerni, ha õk vannak idegenben. 

 

 

"Amikor idegenben játszol, a másik csapat próbál támadni. Az Old Traffordon nem könnyû játszani, egy pontért jönnek, vagy kontrákból akarnak nyerni, de megoldást kell találnunk arra, hogy megnyerjük az ilyen mérkõzéseket. A legjobbunkat próbáltuk adni ma, mindent megtettünk a gyõzelemért, a csapatszellemmel nem volt baj."

 

A 29 éves játékos azonban rámutatott, hogy még sok pontot lehet gyûjteni annak érdekében, hogy a csapat ott legyen a legjobb négy között.

 

"Tíz meccs van még, az 30 pont, úgyhogy mennünk kell tovább. Sok nagy meccs vár ránk és készen kell állnunk. A következõ héten hat pontot szerezhetünk és remélem, meg is szerezzük."

 

Kedden este a belga korábbi klubja, az Everton látogat az Old Traffordra, Fella pedig tudja, milyen veszélyt jelentenek a Stolverkosok: "Nehéz meccs lesz. Kemény csapatuk van, de minden találkozó nehéz lesz, a végsõkig harcolnunk kell."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!