Mourinho: Shaw messze a csapattársai mögött van

Jose Mourinho felfedte, hogy miért nem tudja beverekedni magát a fiatal játékos a csapatba.


Luke Shaw csupán kétszer szerepelt a United színeiben az utóbbi négy hónap folyamán. A szombati WBA elleni mérkõzésen még a keretbe sem került be, annak ellenére, hogy a csapatban sok hiányzó volt. Mourinho inkább az akadémiához nyúlt és Matthew Willockot választotta be a hétvégi csapatba.

 

A fiatal védõ Louis van Gaal irányítása alatt a csapat egyik meghatározó játékosa volt, amíg nem szenvedett 2015 szeptemberében egy súlyos sérülést. A portugál menedzsernél azonban egyelõre nem tudja beverekedni magát a csapatba és el is árulta, hogy miért.

 

"Még a padra bekerülni is nehéz számára, hisz nem tudom összehasonlítani Ashley Younggal, Matteo Darmiannal vagy Daley Blinddel."

 

"Nem lehet összehasonlítani velük, sem edzésben, sem összpontosításban, még a törekvésben sem. Messze mögöttük van."

 

 

Shaw utoljára egy hónapja lépett pályára a Bournemouth ellen, ám állítólag a menedzsert sikerült elég szépen feldühítenie, hisz a félidõben az ellenfél játékosával beszélgetett.

 

Kapcsolatuk már az elejétõl fogva nem épp felhõtlen, annak ellenére, hogy a 21 éves játékos extra edzéseket végez otthon, hogy fel tudjon zárkózni a társaihoz. Eddig úgy néz ki, hogy nem áll fényes jövõ a fiatal játékos elõtt, aki 2014-ben a legdrágább tinédzser volt, mikor az Old Traffordra érkezett.


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!