Mourinho: Shaw az én agyammal játszott

Jose Mourinho tovább kritizálta a fiatal védõt, most a játékfelfogásába kötött bele a portugál menedzser az Everton elleni döntetlen után.


Luke Shaw a kedd esti találkozón visszakerült a keretbe, annak ellenére, hogy Mourinho megszólta a játékos hozzáállását és elárulta, hogy több ember is Shaw elõtt van a kezdõbe kerülés szempontjából.

 

A második félidõben Ashley Young sérülést szenvedett, így kénytelen volt elhagyni a pályát, helyére pedig a 21 éves védõ érkezett. A csere jónak bizonyult, ugyanis Shaw lövését ütötte ki kézzel Ashley Williams, amely után a Vörös Ördögök tizenegyeshez jutottak és beállították az 1-1-es végeredményt.

 

 

A portugál szakembert a meccs után Luke Shaw teljesítményérõl kérdezték, aki a következõket mondta:

 

"Mivel megbeszéltem a játékossal, ezért nyilatkozhatok maguknak. Jó teljesítményt nyújtott, azonban az én agyammal játszott az õ testében. Elõttem volt végig és én döntöttem el minden cselekvését."

 

"A kommunikáció lehetséges volt, hisz nagyon közel volt hozzám. Én gondolkodtam helyette, hogy mikor támadjon, mikor védekezzen, vagyis mindent én döntöttem el."

 

"Ezen a szinten fantasztikus testi felépítés szükséges és ez adott a számára. Nagyon jó technikai képességei vannak, de nem játszhat az én játékfelfogásommal."

 

"Meg kell értenie a játékot, muszáj gondolkodnia. Meg kell gyorsítania ezt a folyamatot, hisz 21 évesen már elég idõs ahhoz, hogy jobban megértse a játékot."

 

"De a közremûködése jó volt, javított a csapatunk játékán."

 

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!