Shaw: Harcolni fogok a jövõmért

Luke Shaw az "utolsó másodpercig harcolni fog" karriere megmentéséért a Manchester Unitednél, miután José Mourinho ismételten nyilvánosan kritizálta.


Shaw, azt követõen, hogy a hétvégén még a meccsnapi keretbõl is kimaradt a West Brom elleni bajnokin, kedden este csereként állt be az Everton ellen, majd az õ lövése harcolta ki azt a kései tizenegyest a Vörös Ördögök számára, amellyel végül egy pontot otthon tudtak tartani.

 

Mourinho a szezon során már többször illette kritikával Shawt, a hétvégén például azt állítva, hogy az angol balbekk "utcahosszal lemaradva" követi csapattársait elszántságban és koncentrációban.

 

A United portugál menedzsere a játékos hétközi teljesítményében látott fejlõdést elismerte, ugyanakkor azt is állította, hogy "minden döntést" õ hozott meg a 21 éves játékos helyett a pályán.

 

"Imádok itt lenni a Unitednél, a szurkolók elképesztõek, ahogyan azok voltak az elmúlt napok során is azzal együtt, ami történt" - reagált Shaw a háta mögött lévõ néhány nem éppen nyugodt napra.

 

"De fenn tartom a fejemet és az utolsó pillanatig harcolni fogok. Nem fogom feladni. Imádom ezt a klubot és minden tõlem telhetõt megfogok azért tenni, hogy továbbra is itt lehessek."

 

"Természetesen nehezemre esik elfogadni azt, ami körülöttem zajlik, mert mélyen legbelül én nem ilyen ember vagyok. Ahogyan José is elmondta, azt várja tõlem, hogy harcolni lásson - én pedig az utolsó másodpercig harcolni is fogok, mert itt akarok maradni a klubnál."

 

"Szeretnék a menedzser kezei alatt játszani és szeretném visszasegíteni ezt a csapatot a csúcsra."

 

 

Shaw 2014 nyarán egy tinédzserért kifizetett rekordösszegért igazolt Southamptonból az Old Traffordra, manchesteri fejlõdését azonban megszakította egy 2015 szeptemberi kettõs lábtörés, amely okán az elõzõ szezon hátralévõ részét is kénytelen volt kihagyni.

 

"A szurkolók nagyon jók voltak hozzám mindig is, és ahogy mondtam is, az elmúlt két napra ez különösen igaz" - tette hozzá.

 

"Ezért imádom õket. Könnyû lenne számukra ellenem fordulni, amikor ilyen véleményeket olvasnak rólam, ugye értik mire gondolok?"

 

"De az irányomba mutatott szenvedély lenyûgözõ, ez pedig olyan, amit nem felejtek és soha nem is fogok elfelejteni hosszú idõn keresztül, mert ez nagyon sokat jelent számomra. Nem akarom cserben hagyni õket, és minden egyes szurkolóért ugyanannyira fogok harcolni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!