Darmian: Rashford világklasszis lehet

Matteo Darmian szerint csapattársa „a világ egyik legjobbjává válhat”, ha sikerül kiaknáznia a benne rejlõ hihetetlen lehetõségeket.


A 19 éves játékos 16. gólját jegyezte a felnõtt csapatban debütálása óta a hétvégi Chelsea elleni mérkõzésen, ahol óriási meglepetésre José Mourinho a fiatal angolt küldte kezdõként a pályára, míg a hazai gólzsák, Zlatan Ibrahimovic csak a padon kapott helyet.

 

Rashford meg is hálálta a bizalmat, rendkívül energikusan játszott a mérkõzésen, dinamikus elfutásai révén többször komoly veszélyt jelentett, végig nyomás alatt tartotta a kékek védelmét. Teljesítményét pedig egy nagyszerû góllal koronázta meg.

 

 

Darmian, aki szintén remekül játszott a bal oldalon, hatalmas jövõt jósol a United 19-esének.

 

"Remekül használta ki a helyzetét. Marcus egy kiváló játékos, és ne felejtsük el, hogy még mindig nagyon-nagyon fiatal, de már most is minõségi és meghatározó kerettagunk. Egy napon a világ legjobbjai között lehet, mert a játék minden aspektusában kiváló."

 

"Jól lõ, jól mozog, gyors, és ami a legfontosabb egy csatárnál, képes a semmibõl gólt szerezni. Vannak olyan idõszakok, amikor nem talál be, de ez teljesen normális. Remélem azonban, hogy tartani tudja most ezt a formáját és segíteni fogja a csapatot a céljaink elérésében."

 

 

A vasárnapi kényelmes, magabiztos gyõzelem után természetesen a Bajnokok Ligája indulás kérdése is elõtérbe került.

 

"Ezek a meccsek önbizalmat adnak nekünk, mindenki nagyon koncentrál itt a szezon végén mert tudjuk, hogy 2 lehetõségünk van még: az EL megnyerése, vagy az elsõ 4-ben kell végeznünk. A BL indulás kiharcolása a legnagyobb célunk erre a szezonra, szóval küzdeni fogunk és annyi meccset megnyerni, amennyit csak lehet."

 

Csütörtökön újabb erõpróba vár a Vörös Ördögökre, éppen az említett Európa-ligában, ahol a belgiumi 1-1-es döntetlen után az Old Traffordon vendégeskedik majd az Anderlecht.

 

"Tudjuk, hogy nehéz meccs vár ránk az Európa-ligában, de hazai pályán játszunk a saját közönségünk elõtt, ami nagy elõnyt fog jelenteni."

 

"Koncentráltnak kell maradnunk és ugyanezt a hozzáállást, fegyelmet és ambiciózus játékot kell hoznunk, és akkor egy kellemes estét szerzünk a szurkolóinknak. Meg kell próbálnunk nyerni, az a legfontosabb."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!