Blind boldogan játszik bárhol

Miután a Burnley ellen remekelt, Daley Blind elárulta, nagyon szívesen játszik bárhol, ahol Jose Mourinho kéri tõle.


A holland ebben a szezonban leginkább bal bekk poszton, vagy épp a háromvédõs rendszer egyik tagjaként szerepelt, de a Burnley ellen a védelem közepén kapott helyet, miután Marcos Rojo súlyos sérülést szenvedett az Anderlecht elleni EL-meccsen, amivel csatlakozott Chris Smallinghoz és Phil Jones-hoz, akik már régebb óta sérüléssel bajlódnak.

 

Blind szoros együttmûködést alakított ki Eric Bailly-val a védelem szívében, amivel hozzásegítette csapatát ahhoz, hogy a Turf Mooron újabb olyan mérkõzést sikerült megnyerniük, amin gólt sem kaptak.

 

A City elleni, szeptemberben lejátszott városi derbi óta most játszott elõször Blind és Bailly együtt és amikor arról kérdezték, milyen volt együtt dolgozni az elefántcsontparti sráccal, így válaszolt az MUTV-nek: "Igen, jó volt. Úgy vélem, nyelvi különbségek ellenére is jól megértjük egymást, nagyon jól ment, nagyon jól játszottunk."

 

"Nagyon biztosnak érzem magam a középsõ védõ poszton. A csapat is nagyon jól szerepelt."

 

Az elõzõ szezonban számos alkalommal játszott Blind belsõ védõként, de elismerte, boldogan játszik bárhol, amit a menedzser kér tõle és reméli, sokoldalúsága jó helyzetbe hozza õt a hátralévõ mérkõzésekre.

 

 

"Tavaly nagyon sokszor játszottam ott, magabiztosnak érzem magam azon a poszton, jól érzem magam ott. Örülök, ha újra ott játszom és természetesen mindenki tudja, ott játszom, amire megkér a menedzser, csak játszani szeretnék, mint mindenki más. Boldog vagyok, hogy jó teljesítményt nyújtottunk itt ma."

 

A Vörös Ördögöknek több játékosa is sérült, de Blind szerint a Unitednek van olyan kerete, amivel képesek kezelni a kialakult helyzetet és mindenkinek készen kell állnia, hogy bebizonyítsa, megérdemlik a lehetõséget.

 

"Igen, bõ keretünk van. Mindenki készen áll, mindenkire szükségünk van. Ezt ma is láthatod és amikor szükség van rád, készen kell állnod. Ezért küzdhetünk még mindig azért, amit akarunk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!