Bizonytalan Ibrahimovic jövõje

José Mourinho elmondása szerint nem tudja, hogy Zlatan Ibrahimovicnak van-e még jövõje a Manchester Unitednél.


A 35 éves csatár átmentette az utóbbi szezonokban Franciaországban látott góllövõ formáját, és elsõ manchesteri idényében 28 gólt szerzett tétmérkõzéseken, azonban az, hogy mindezt a 2017/18-as idényben megismételhesse, alaposan megkérdõjelezõdött, miután a múlt heti, Anderlecht elleni Európa-liga negyeddöntõ visszavágón sérülést szenvedett. 

 

Ibrahimovic "súlyos térdszalag sérülést" szenvedett, ám megígérte, "minden korábbinál erõsebben" fog visszatérni.

 

Arról Mourinho is meg van gyõzõdve, hogy a United idei házi gólkirálya "harcolni" fog azért, hogy újra megfelelõ erõnléti állapotban és top formában lehessen. Azonban amikor szerdán Ibrahimovic jövõjérõl kérdezték, így felelt:

"A jövõ egy nagy mûtét, amelyet hosszú felépülés követ."

 

"A jövõ a végén egy nagyon-nagyon erõs, mentálisan erõs férfit fog eredményezni. A közösségi oldalán azonnal kiírta, akkor hagyja abba a játékot, amikor õ akarja, nem amikor az emberek azt hiszik."

 

"Úgyhogy nekem úgy tûnik, nem fogja feladni, harcolni fog, ennek pedig nagyon örülök. Ez az a Zlatan, akit én ismerek."

 

"Azt mondtam neki, 'Te azóta harcolsz, mióta megszülettél'. Nem látok rá okot, hogy most miért ne tenne így."

 

 

Ibrahimovic múlt nyáron kötött egy éves szerzõdése a szezon végén lejár a Unitednél, Mourinho szerint pedig ez most nem az a pillanat, amikor találgatni érdemes arról, hogy marad-e Manchesterben a következõ szezonban, vagy sem.

 

"Nem tudom, de nem is akarom tudni, nem érdekel, nem foglalkozom vele" - tette hozzá.

 

"Én csak annyit szeretnék, hogy a bonyolult mûtétje jól sikerüljön, és természetesen azt gondoljuk, hogy a legmegfelelõbb kezekben lesz ehhez, amely után fel fog épülni és mentálisan fel fogja magát készíteni a következõ lépéshez."

 

"Szerintem a következõ lépés az lesz, amelyet õ akar magának. Mindig is azt mondtam, hogy õ sokkal fontosabb, mint én és hogy mit akarok."

 

"Én mindig azt akarom, hogy a játékosaim boldogok legyenek, megválaszthassák a jövõjüket, de most, egy ilyen fontos mûtéti beavatkozás elõtt azt hiszem idõpocsékolás lenne arról beszélni, hogy mi következik majd."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!