Sikeres volt Ibra térdmûtétje

Zlatan Ibrahimovic sikeres mûtéti beavatkozáson esett át azt követõen, hogy szezonjának véget vetõ térdsérülést szenvedett.


A svéd támadó "súlyos térdszalag sérülést" szenvedett a Manchester United áprilisi, 2-1-re megnyert Anderlecht elleni Európa-liga negyeddöntõ visszavágóján, amelyet követõen ebben a szezonban már nem veheti számításba José Mourinho.

 

Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola most közleményt adott ki ügyfele sikeres mûtéti beavatkozásáról, amely kapcsán megerõsíti, hogy nem szenvedett "karrierének véget vetõ sérülést". 

 

A csapat házi gólkirálya, akinek jelenleg érvényes szerzõdése a nyáron jár le a Unitednél, a University of Pittsburgh orvosi központjában feküdt kés alá és már meg is kezdte rehabilitációs programját az Egyesült Államokban.

 

 

"Zlatan Ibrahimovic sikeres mûtéten esett át. Teljesen fel fog épülni ezt követõen és nem szenvedett karrierének véget vetõ sérülést" - kezdõdik a Raiola által kiadott hivatalos közlemény.

 

"A beavatkozást dr. Freddie Fu és dr. Volker Musahl végezte a pittsburghi UPMC sportorvosi osztályon."

 

"Zlatan már megkezdte rehabilitációját az UPMC-ben és felépülésének teljes ideje alatt dr. Fu és dr. Musahl maximális figyelmét fogja élvezni."

 

"Zlatan és az orvosi stáb jelen pillanatban nem elérhetõ interjúk számára. A késõbbiekben további tájékoztatás várható a játékos állapotáról."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!