Norvégiában is túrázik idén a United

2017-es felkészülési túrája keretében a nyáron Norvégiába is ellátogat majd a Manchester United.


Július 30-án, vasárnap Osloban, az Ullevaal Stadiumban csapnak majd össze a Vörös Ördögök a hazai Valerenga IF-fel, helyi idõ szerint este 7 órától.

 

A skandináv kiruccanást megelõzõen José Mourinho legénysége az Egyesült Államokban túrázik, ahol az LA Galaxy és a Real Salt Lake személyében két MLS klub lesz majd az ellenfelük, de az International Champions Cup keretében nagy rangadókra is kilátás van a Manchester City, a Real Madrid és a Barcelona ellenében.

 

 

"Az, hogy a nyár során a csapat a lehetõ legmagasabb színvonalú létesítményekben, számos mérkõzésen készülhet fel, biztosítja a menedzser és a játékosok számára, hogy a lehetõ legmegfelelõbben felkészüljenek a következõ szezonra" - kommentálta a klub nyári terveit a Manchester United ügyvezetõ igazgatója, Ed Woodward.

 

"Azáltal, hogy ilyen sok helyen lépünk majd pályára, az utánozhatatlan szurkolóinknak lehetõségük lesz élõben látni a csapatot, akiknek pedig olyan szerencsében lesz részünk, hogy ilyen fantasztikus támogatásban részesülhetnek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!