Mourinho ígérete Ibrahimovicnak

Jose Mourinho egy nagyszerû gesztust tartogat a svéd csatár számára, amennyiben a Manchester United meg tudja nyerni az Európa-ligát.


Mourinho elárulta, hogyha a csapata megnyeri az Európa-liga idei kiírását, akkor Ibrahimovic és Rooney fogják felemelni a trófeát.

 

A svéd csatár nemrég az Egyesült Államokba utazott, ahol sikeres elvégezték a keresztszalag mûtétét. A súlyos sérülést az Anderlecht elleni Európa-liga találkozón szedte össze, és a kiesése nagy veszteséget jelentett a csapat számára.

 

A 35 éves játékos szerzõdése a szezon végén lejár, azonban a hírek szerint Mourinho meg szerette volna hosszabbítani Zlatan szerzõdését, a csatár azonban büszkeségbõl visszautasította.

 

Mourinho a pályán kívül is remek kapcsolatot ápol a játékossal és ezen gesztussal szeretné meghálálni a csapatért végzett munkáját. 

 

"Remélem, hogy bejutunk a döntõbe és õ [Ibrahimovic - a szerk.] is a stadionban lesz majd, hogy átvegye a csapatkapitánnyal a trófeát." - mondta Mourinho.

 

 

Ibrahimovic ügynöke, Mino Raiola nemrég beszámolt a játékos állapotáról és elmondta, hogy újra játszani fog.

 

"Zlatan Ibrahimovic sikeres térdmûtéten esett át. Teljesen fel fog épülni és nem fog véget érni a karrierje" - árulta el Railoa a mûtét után.

 

A múlt héten Ibrahimovic az Instagram oldalán köszönte meg a sok biztatást: "Elõször is, mindenkinek köszönöm a támogatást és a szeretetet. Az nem újdonság, hogy sérülést szenvedtem, tehát most egy ideig nem focizhatok. Át fogom vészelni ezt is, mint minden mást és még erõsebben térek vissza. Eddig is egy lábbal játszottam, tehát nem lesz semmi gond ezután sem. Egy biztos, én döntöm el, hogy mikor hagyom abba és nem más. A feladás nem opció. Hamarosan találkozunk."

 

Ibrahimovic 46 alkalommal lépett pályára a United színeiben és 28 gólt szerzett, melyek között két döntõben szerzett gyõztes találat is volt.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!