Blind és Fella véleménye a Vigo elleni sikerrõl

Daley Blind és Marouane Fellaini is jó eredménynek tartja a tegnapi 1-0-t idegenben, de ragaszkodnak ahhoz, hogy még mindig van dolguk az elõdöntõs párharcban.


Marcus Rashford kiváló szabadrúgással vette be a vigói kaput, amivel csapata 1-0-ra nyert és szûk elõnyt harcolt ki az egy hét múlva sorra kerülõ, hazai visszavágóra.

 

Annak ellenére, hogy elismerik, jó helyzetben van a United, a két játékos úgy érzi, a párharc még nyitott és Jose Mourinho játékosainak be kell fejezniük a feladatukat azért, hogy biztosítsák helyüket az Európa-liga stockholmi döntõjében, amelyben egyébként nagy valószínûséggel Blind korábbi csapata, az Ajax lehet a manchesteriek ellenfele, miután a másik elõdöntõ elsõ meccsén 4-1-re kiütötte a Lyont.

 

"Természetesen, mindig magabiztosak vagyunk" - mondta Daley az MUTV-nek. "Hinnünk kell saját képességeinkben, de még ebben az elõdöntõben bármi megtörténhet, ezért a legjobbat kell nyújtanunk a következõ találkozón. Ez egy jó eredmény idegeben, jó helyzetben vagyunk."

 

A holland - aki a legutóbbi öt mérkõzésen mindig kezdõ volt Eric Bailly oldalán a védelemben - egy remek teljesítménnyel vette ki részét a tegnapi sikerbõl.

 

"Nagy helyzeteink voltak az elsõ játékrészben, amiket nem lõttünk be. De a másodikban szereztünk gólt. Rizikót vállalhatsz a több gól érdekében, ami visszafelé sülhet el és helyzeteket adsz az ellenfélnek, vagy örülsz az 1-0-nak. Úgy gondolom, mi örültünk az 1-0-nak."

 

 

"Persze ha esély van még gólra, meg kell ragadnod, de mindig gondolnod kell arra, hogy van még visszavágó is és idegenben jó eredménynek számít az 1-0. Ráadásul nem kaptunk gólt, ami mindig szép dolog a védelemnek, úgy érzem, jól teljesítettünk."

 

Fellaini - aki visszatért a kezdõcsapatba azután, hogy a Swansea ellen eltiltását töltötte - csapattársa gondolatait ismételte és kijelentette, a manchesteriek mindent beleadnak majd a visszavágón, hogy döntõbe jussanak. 

 

"Az 1-0 jó eredmény, nem könnyû itt nyerni. Van még egy visszavágó, amire kész kell állnunk, hiszen nagy meccs lesz számunkra. Kemény falat lesz, tudjuk."

 

"Jó csapatuk van, tudnak játszani, jó játékosaik vannak. Az Old Traffordon játszunk, 75 ezer ember elõtt, tehát mindent bele kell adnunk csütörtökön. Tudjuk, mit kell tennünk. Jól játszottunk, kialakítottunk néhány lehetõséget mind az elsõ, mind a második játékrészben. Megérdemeltük a gólt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!