Carrick célja az Európa-liga gyõzelem

Michael Carrick ebben a szezonban már megérezhette a kupagyõzelem ízét, amelyet szeretne ismételten átélni, amelyhez a Celta Vigo testén vezet az út ma este.


A tapasztalt angol középpályás és társai irányítását a nyártól José Mourinho vette át, aki amellett hogy még az elõzõ szezonban Louis van Gaal irányításával elért FA-kupa gyõzelembõl fakadóan részt vehetett és meg is nyerte csapatával a Community Shield döntõt a Wembleyben a szezon elején, behúzta pályafutása elsõ manchesteri szezonjában a Ligakupát is. 

 

Ilyen sikerre, azaz, hogy az Old Traffordon töltött elsõ szezonjában kupagyõzelmet ünnepelhet csapata, még egy menedzser se volt képes a klub történetében, Carrick azonban szeretné, ha ezt a sikert megtoldanák egy másik trófeával is, amely egyben a Vörös Ördögök történetének elsõ Európa-liga sikere is lenne.

 

"Bármilyen sorozatban is vegyél részt, különösen ennél a klubnál, és egy ilyen csapattal, mint a miénk, azt meg akarjuk nyerni. Ez egy nagyszerû lehetõség" - kezdte.

 

 

"Mi mindenkit tisztelni fogunk, aki ebben a sorozatban még állva tudott maradni - nem lesz könnyû dolgunk és semmit nem fogunk egyáltalán biztosra venni - de megvan a célunk. Semmi más nem számít."

 

"[Mourinho] egy gyõztes típus. Bárhol volt, mindenhol nyert, ez pedig majdnem, hogy elég. Õ egyértelmûen élvezi a játékosok és minden futballban tevékenykedõ ember tiszteletét, mert annyira sikeres menedzserként."

 

"Mindazonáltal, abból, amit õ letett az asztalra, tanulni kell. Õ olyan, mint mi - mi mindannyian nyerni és trófeákat magasba emelni akarunk."

 

"Rengeteg pozitívumot leszûrhetünk ebbõl a szezonból: a csapat kiegyensúlyozottságát, az általános teljesítményünket. A szezon végére igazi önbizalom ütötte fel a fejét mindenkiben és már nagyon várjuk a következõ szezont is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!