Romero kezdõ lesz az Európa-liga döntõjében

Jose Mourinho megerõsítette, hogy Sergio Romero kezdõ lesz az Ajax elleni fináléban.


Romero a legutóbbi tíz Európa-liga találkozón rendre kezdõként lépett pályára, melybõl hat alkalommal kapott gól nélkül hozta le a mérkõzést.

 

Mourinho a Celta Vigo elleni visszavágón is az argentin játékost választotta a kezdõbe, amelybõl arra lehet következtetni, hogy a stockholmi döntõben is Romero védi majd a United kapuját. 

 

"Nincs dilemma. Két fantasztikus kapusról van szó. A karrierem során soha nem láttam két ennyire baráti viszonyban lévõ kapust, ugyanis ezen a poszton mindig egy kis rivalizálás van a felek között, különösen, amikor egy szinten van mind a két játékos" - nyilatkozta a portugál menedzser.

 

 

"Egy argentin és egy spanyol válogatott kapusról van szó. Nagyon jó barátok és mindig segítik egymást, valamint én is egyformán támogatom õket mindenben."

 

"Szerintem az lenne az igazságos, ha Sergio játszana a döntõben, és ezzel David is egyetért. Különösen azért is ért egyet, mivel már õ is játszott az Európa-ligában. Amennyiben megnyerjük a trófeát, akkor David is megnyeri, hisz már játszott két találkozón, a Feyenoord és a Fenerbahce ellen."

 

"De, ha minden jól megy és nem lesznek gondjaink, akkor Sergio fog védeni a döntõben."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!