Blind: Vegyünk lendületet a döntõre

Daley Blind nem gyõzte hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy a Manchester United, fél szemmel a stockholmi Európa-liga döntõre koncentrálva felvegye a szükséges ritmust az utolsó két Premier League mérkõzésen.


Vasárnap délután 2-1-es vereséget szenvedtek a Vörös Ördögök a Spurs vendégeként köszönhetõen Victor Wanyama és Harry Kane félidõk elején szerzett góljainak. Wayne Rooney ugyan 20 perccel a lefújás elõtt még szépíteni tudott, az egyenlítõgólt már nem sikerült megszerezniük a vendégeknek.

 

"Kemény mérkõzés volt és nem voltunk elégedettek az eredménnyel" - kezdte Blind a MUTV-nek a White Hart Lane történetének utolsó mérkõzésére utalva.

 

"Megpróbáltunk visszajönni a mérkõzésbe és erre volt egy nagy esélyünk is, hogy Rashford 2-2-re egyenlítsen, de nem tudtuk gólra váltani, ami nagyon sajnálatos, mert tényleg nagyon szerettünk volna egy jó eredményt elérni itt."

 

 

Nem kell sokáig várnia a United játékosainak, hogy kiköszörüljék a csorbát, szerdán ugyanis már újabb megpróbáltatás vár rájuk a Premier League-ben, amikor a Southampton vendégei lesznek a St. Mary's-ben.

 

"Ma nagyon nehéz mérkõzésünk volt, de már szeretnénk továbblépni" - folytatta Blind, aki valószínûleg pihenni fog a hétközi mérkõzésen, miután Mourinho megerõsítette ezt.

 

"Még két meccsünk van hátra és szeretnénk jó érzésekkel befejezni a szezont."

 

"Most a következõ mérkõzésre kell koncentrálnunk, az pedig jó, hogy gyorsan, egymás után következnek a meccsek, így nincs idõnk a múlton lamentálni. Mindenki felismeri ezeknek a mérkõzéseknek a fontosságát, úgyhogy készen fogunk rájuk állni."

 

A Southampton meccs után az utolsó fordulóban majd a Crystal Palace-t fogadják a manchesteriek az Old Traffordon, majd Stockholmba veszik az irányt, ahol május 24-én Blind nevelõklubja, az Ajax lesz az ellenfelük az Európa-liga fináléjában. A holland védõ pedig nem gyõzte hangsúlyozni, milyen fontos, hogy lendületet vegyenek erre a nagy jelentõséggel bíró mérkõzésre.

 

"A lehetõ legjobb érzésekkel szeretne az ember belevágni egy döntõbe."

 

"Úgyhogy az utolsó két bajnokin fontos, hogy jó mérkõzést játszunk és nyerjünk, így kialakítva a lehetõ legjobb hangulatot a csapat körül."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!