Wayne üdvözli csapattársai hosszabbítását

Wayne Rooney örül, hogy Michael Carrick és Darren Fletcher aláírták szerzõdés hosszabbításukat és maradnak a klubnál.


A United csatára - aki a szezon korábbi szakaszában már sikeresen hosszabbított - pénteken beszélt errõl az MUTV-nek adott interjújában.

"Nagyon jó hír" - kezdte Rooney. "Õk a csapat nagy játékosai, akik az utóbbi években nagyon meghatáró szereplõi voltak csapatunknak. Mindig jó látni, mikor új szerzõdéseket kötnek a játékosok, ez nagy lendületet ad a csapatnak."

Carrick és Fletcher a héten adták nevüket ahhoz a listához, melyen azon United játékosok szerepelnek, akik már korábban ellátták aláírásukkal szerzõdés hosszabbításukat. Így tett már Nemanja Vidic, Patrice Evra, Ryan Giggs, Anderson és Rooney is. Ám Rooney bánja, hogy egy bizonyos holland csapattársukat nem sikerült meggyõzni a hosszabbításról.

 


"Nagyon jó látni, hogy többen hosszabbítottak már, de sajnálsatos, hogy Edwin nem tette meg. Mindannyian szeretnénk, hogy új szerzõdését aláírja, de õ már meghozta a döntését, nekünk pedig tiszteletben kell tartanunk azt."

Carrick és Fletcher újítása talán segítség lehet abban, hogy a keddi, Chelsea elleni vereséget követõen talpra álljon a csapat. Rooney pedig úgy véli, az eredményt gyorsan el kell felejteni és vasárnap le kell gyõzni a Liverpoolt.

"Úgy gondolom jobban játszottunk a Chelseanél. Nem hiszem, hogy vereséget érdemeltünk volna, a gyõztes gól elõtti szituáció pedig kifejezetten kibrándító volt."

"De fel kell állnunk ebbõl és meg kell próbálni elhozni a három pontot Liverpoolból. Már nem lehet megváltoztatni a Chelsea elleni eredményt, így nekünk a hétvégi Anfield Road-i mérkõzésre kell koncentrálnunk. Már néhány dolgot gyakoroltunk edzésen és jó úton haladunk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!