Dublinban is túrázik majd a United

Írországot is útba ejti majd idei felkészülési túráján a Manchester United, amellyel már hét mérkõzésesre duzzadt a csapat nyári elfoglaltsága.


Augusztus 2-án, Dublinban a Sampdoria lesz a Vörös Ördögök ellenfele az Aviva Stadiumban 20:45-ös kezdéssel. 

 

Az ír fõvárosba öt Egyesült Államokbeli mérkõzést követõen érkezik meg majd José Mourinho legénysége, ahol MLS-ben szereplõ csapatok mellett a Manchester Cityvel, a Real Madriddal és a Barcelonaval is megmérkõznek, illetve még Norvégiában is vendégszerepelnek a Valerenga ellen, mielõtt visszatérnének a Brit-szigetekre. 

 

 

"Számos különbözõ mérkõzést játszik majd a csapat a nyár folyamán, amelyekre nagyszerû stadionokban kerül majd sor, ráadásul ezáltal a globális szurkolótáborunk nagy része is élõben láthatja majd a csapatot, ezzel is erõsítve a klubcsaládunkhoz való tartozást" - kezdte Ed Woodward, a Manchester United ügyvezetõ alelnöke a klub nyári terveinek kommentálását.

 

"A felkészülési szezon programja úgy állt össze, hogy a menedzsernek és a csapatnak is a lehetõ legjobb lehetõsége legyen arra, hogy felkészüljenek a következõ szezonra, azáltal, hogy a világ legjobb csapatai ellen szerepelnek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!