Hivatalos: Valencia szerzõdést hosszabbított

A Manchester United örömmel jelentheti be, hogy Antonio Valencia meghosszabbította szerzõdését a klubbal, amely értelmében 2019-ig Manchesterben marad, plusz egy éves hosszabbítási opcióval.


A 31. életévében járó ecuadori játékos 2009. június 30-án írt alá az Old Traffordon. A klubnál töltött ideje során két bajnoki címet, egy FA-kupa-, két Ligakupa, egy Európa-liga- és három Community Shield trófeát hódított el. 

 

Antonio Valencia

 

"2009 óta a Manchester United az életem és hihetetlenül nagy örömömre szolgál, hogy új szerzõdést írhattam alá a klubbal. Szerdán este elhódítottuk azt a trófeát, amely még hiányzott a klub gyûjteményébõl, az pedig óriási megtiszteltetés volt, hogy én vezethettem ki csapatkapitányként a csapatot a pályára. Szeretnék köszönetet mondani a menedzsernek a bizalmáért, amelyet ebben a szezonban irányomba tanúsított és biztos vagyok benne, hogy a következõ szezonban minden fronton harcban leszünk a végsõ gyõzelemért. Emellett szeretnék nagy köszönetet mondani a családomnak, a csapattársaimnak és természetesen a szurkolóinknak is a lenyûgözõ támogatásukért."

 

 

José Mourinho

 

"Nem titok, hogy már azelõtt nagy tisztelõje voltam Antonionak, mielõtt a klubhoz kerültem volna. Tudtam, hogy mennyire fantasztikus játékos is õ, ebben pedig azt követõen sem okozott számomra csalódást, miután elkezdtünk együtt dolgozni. Mindazonáltal, azt azonban elképzelni se tudtam, hogy mennyire kiváló emberrõl van szó személyében. Tudom, hogy ezt már korábban is elmondtam vele kapcsolatban, de azt gondolom, hogy nagy kiváltság az számunkra, hogy egy ilyen nagyszerû játékos és ember lehet közöttünk. Nagyon örülök, hogy meghosszabbította szerzõdését." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!