Fletcher kéri, összpontosítson mindenki az Anfieldre

Darren Fletcher már kétszer segítette csapatát gyõzelemhez a Liverpoollal szemben ebben a szezonban, de nincsenek illúziói arról, hogy a gyõzelmi mesterhármas könnyen meg lehet az Anfielden.


A skót válogatott csapatkapitánya elismeri a Pool javulását Kenny Dalglish érkezése óta és nagyra becsüli, ahogy a Merseysideon Sir Alex Ferguson legénységét fogadják minden egyes alkalommal.

"Tudjuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz" - kezdte Fletcher. "Dalglish pár hónapja van csak ott, de megfiatalította a helyet. Sokat javult a teljesítményük."

"Õt még csak akkor nevezték ki menedzsernek. (Amikor a United legyõzte a Poolt az FA kupában.) Nem volt sok ideje, hogy letegye névjegyét a csapatnál, de azóta megtette ezt. Más formációban játszanak. Erre készülnünk kell és készen kell állnunk."

 

Fletcher szerint neki és csapattársainak fel kell készülniük arra, az Anfield szurkolói mindent elkövetnek majd, hogy a United 19. bajnoki címéért folyó küzdelmét megnehezítsék. Egyetlen Pool drukker sem szeretné ezt, mert akkor a Vörös Ördögök megelõznék bajnoki elsõségben a Liverpoolt.

"A rivalizálás is része a futballnak. A Liverpool egy büszke klub, hatalmas hagyománnyal. Nem szeretnék, ha a rekordjukat bárki is megdöntené."

"Félelmetes lesz a hangulat. Minden egyes szögletnél, bedobásnál vagy helyzetnél a szurkolók õrült éljenzéssel fogják támogatni a Liverpoolt. Nekünk ezt meg kell próbálnunk kizárni. Meg kell próbálnunk élvezni a játékot, nem pedig hagyni, hogy nyomás alatt legyünk. A United szurkolói is mindent megtesznek a jó hangulat érdekében, ezért a legjobbunkat kell kihoznunk magunkból."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!