Romero elsõ számú kapus lenne

Azok után, hogy rengeteget segített csapatának az Európa-liga elhódításában, Sergio Romero elmondta, szeretne maradni a Unitednél és a csapat elsõ számú kapusa lenne.


Az EL legnagyobb részében - három meccset leszámítva - az argentin hálóõr játszhatott Jose Mourinhónál, akárcsak a szerdai döntõben, ahol az Ajax ellen gólt sem kapott.

 

A Premier League-ben David De Gea számított az elsõ számú kiválasztottnak, a 38 fordulóból 35-ön õ védett, ám a spanyol portást továbbra is összeboronálják a Real Madriddal, mely korábban épp csak lecsúszott arról, hogy hazacsábítsa Davidet.

 

Mikor az Old Traffordra szerzõdött, Romero tudta, hogy De Gea mögé érkezik, ám ettõl még nem állt le azzal a vágyával, hogy kiszorítsa társát a kapuból.

 

"A klub miatt választottam azt, hogy ide igazolok. Ez egy óriási klub, a világ egyik legnagyobbja, nem lehet nemet mondani" - mondta Sergio.

 

"Tudtam, hogy kicsit nehezebb lesz itt többet játszani. A legutóbbi évben Luisnál (Van Gaal) 12 meccsen szerepeltem, jól éreztem magam és úgy gondoltam, annak ellenére is fontos vagyok a csapatnak, hogy nem játszottam sokat. Aztán Josénál egy kicsivel többet lehettem a kezdõcsapatban."

 

"Képes voltam megmutatni, hogy olyan kapus vagyok, aki játszhat ezért a klubért, de soha nem lehet tudni, mit hoz a jövõ, ezért továbbra is keményen kell dolgoznod."

 

 

"Lehet, hogy a következõ szezonban az elsõ számú leszek, de lehet, hogy második számú leszek, ez a kemény munkától függ, én pedig ezt teszem."

 

Romero 18 alkalommal lépett pályára ebben a szezonban, de a fénypont egyértelmûen az Ajax elleni döntõ volt, amit kapott gól nélkül hozott le a kapus, a United pedig elnyerte a trófeát, amit elõtte még soha nem zsebelt be.

 

"Úgy fejeztük be a sorozatot, ahogyan akartuk, gyõzelemmel" - folytatta. "Tudtuk, hogy az Európa-liga nem lesz könnyû, nagyon nehéz volt, de Istennek hála nagyszerû munkát végeztünk a döntõben és boldogan megyünk haza."

 

"Sok olyan találkozóm volt, amin nem kaptam gólt és sok alkalom volt, amikor segítettem csapattársaimnak. Ez óriási elégedettséget adott nekem, köszönetet kell mondjak az edzõi stábnak, amiért hittek bennem, és csapattársaimnak, akik rengeteg erõfeszítést tettek azért, hogy ellazultnak érezzem magam. Duplán boldoggá tesz minket az, hogy trófeával zártuk a szezont."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!