A klub nem hosszabbít Ibrával

A Manchester United valószínûleg nem kínálja fel Zlatan Ibrahimovic-nak szerzõdése meghosszabbítását.


A svéd csatár jelenlegi kontraktusa a hónap végén lejár, ám a manchesteri klubnak opciós joga van annak 12 hónapos meghosszabbítására. Azonban a Sky információja szerint a klub felteszi nevét arra a listára, melyen azok neve szerepel, akik szabaddá válnak. Ezt a Premier League teszi közzé pénteken. A Vörös Ördögök annak ellenére is megteszi ezt a lépést, hogy a 35 éves játékos maradni szeretne az Old Traffordon.

 

Ibra május elején sikeres mûtéten esett át, melyre azért volt szükség, hogy az Anderlecht elleni EL-negyeddöntõn elszenvedett súlyos térdsérülése minél elõbb meggyógyuljon. 

 

Amennyiben Zlatan távozna Manchesterbõl, úgy komoly - jelenleg 19 millió fontnál is többet keres a csatár évente - pénz maradna a klub kasszájában. 

 

 

Manchesterben biztosak abban, hogy sikerül a nyáron leigazolniuk a Real Madridtól Alvaro Moratát, akinek csapattársa, Raphael Varane is a United célkeresztjében szerepel.

 

Ibrahimovic 28 gólt szerzett az elõzõ szezonban, többek között betalált a Southampton elleni Ligakupa döntõben is, ám sérülése miatt idõ elõtt véget ért számára a szezon.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!